Whisper tarafından yazılan gönderiler

Kıyı Ege ve Marmara’nın Batısında Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Çanakkale ile Balıkesir’in batı ilçelerinde, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, öğleden sonra İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), Balıkesir’in batı ilçeleri, Çanakkale’nin güneydoğusu ile Muğla’da çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın da güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat, kıyılarda 80 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Başlama-Bitiş Zamanı

12.02.2024 01.00-13.02.2024 07.00

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar abi

Geldim köye abim, sağolasın bakamadım pek tele

Obaaa izmit merkez😎😎😎

Gebze'den Afyon'a dönüş işte epey yerlerden geçiyoruz

Yakınlarımda dolaşıyor Whisper abim. 🙃

Evet Yusuf

Bir saat sonra yazarak diyorum ki, Ah canım abim. Kocaelidesin bana neden demedin, belki ziyarete gelirdim.

Kocaelinde olsam haber ederdim mutlaka, Gebze de kaldım Yusuf

Hayırlı geceler herkese.. Yurtta kışı kış gibi yaşayanlar da var haliyle

Ardahan'dan bir kac kare.

Han Ardahan sayfasından

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Şavşat evlere şenlik masaallah