Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kıyı Ege ve Marmara’nın Batısında Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Çanakkale ile Balıkesir’in batı ilçelerinde, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, öğleden sonra İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), Balıkesir’in batı ilçeleri, Çanakkale’nin güneydoğusu ile Muğla’da çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın da güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat, kıyılarda 80 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir
Başlama-Bitiş Zamanı
12.02.2024 01.00-13.02.2024 07.00
-
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar abi
Geldim köye abim, sağolasın bakamadım pek tele
Obaaa izmit merkez😎😎😎
Gebze'den Afyon'a dönüş işte epey yerlerden geçiyoruz
Yakınlarımda dolaşıyor Whisper abim. 🙃
Evet Yusuf
Bir saat sonra yazarak diyorum ki, Ah canım abim. Kocaelidesin bana neden demedin, belki ziyarete gelirdim.
Kocaelinde olsam haber ederdim mutlaka, Gebze de kaldım Yusuf
-
Hayırlı günler herkese
Afyon'a dönüş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hepinize iyi günler
İyi günler abim,eline sağlık.. Hepimizin sıkıntısı yazdıkların.
-
selamın aleyküm Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun
Aleykümselam,amin abim
-
Tanrı Kışın sertini, Yaz'ın da bol yağışlı ve serinini nasip etsin.
Allah nasip etsin diyelim Yusuf, uygun olan bu👏
-
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleykümselam , hayırlı günler olsun
-
Hayırlı geceler herkese.. Yurtta kışı kış gibi yaşayanlar da var haliyle
Ardahan'dan bir kac kare.
Han Ardahan sayfasından
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler hayırlı Cumalar
-
Tahmin konusu değildir veri paylaşım konusudur arkadaşlar.. Mesajlara dikkat,silmek zorunda kalmayalım abiler..
Şimdilik bir kaç mesajı kaldıralım ki denk olsun bundan sonrası.
Genelde her yere herşey yazıyoruz ama yanlış yapıyoruz.
Herkese iyi geceler
-
Şavşat evlere şenlik masaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam,hayırlı günler herkese
-
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar herkese