Beğenmemek ne kelime yüregime su serpti bu diyagram umarım bozulmaz.. Bu arada Ben sizin veya forum hakkında bişey demedim neden hemen önyargıya düştünüz onu anlamadım..şuanki konuda eleştiri üstüne bişey yazdıgımıda görmüyorum ve işin tadını kaçırmadan derken neyin tadını kaçırıyorum ben? doğruları söledigim halde he yanlış yere yazdıysamda silersiniz mesajımı uyarımıda yaparsınız olur biter.. bana öle çocuk azarlar gibi muamele gösteremezsiniz.
Atmosfer tarafından yazılan gönderiler
-
-
iyi hoş güzelde hocam Yüzdeler Ben bu işten hiç bişey anlamadım şimdi kafam karıştı Gfs ana çıktısı 14-16 arası soğuk gösteriyor -8 -10 sonraki senaryolar -5 -6 da nasıl %40 hatta 17-18 zi gibi -5 felan giriyor ana çıktı nasıl %70 kar ihtimali verebilir çok ciddi bi rakam bu çünkü hiç bir model 17 sina karlı sistem vermezken bizim haberimiz olmadan Bartını Ukrayna ya mı taşıdılar naptılar.

-
@snowchaser Hocam Diyagramda sıkıntı oldugunu düşünüyorum çünkü mesela Zonguldak diyagramına bakıyorum bu şekilde göstermiyor senaryo çizgilerini Bartın Diyagramı ip gibi uzamış Gfs ana çıktısında soğuk en fazla 2 gün duruyor oda 15 ile 17 arası gözüküyor Bartında 22 sine kadar nasıl karlı olabilir ah keşke yagsada yagsa yagmasın demem vallahi billahi kar altında kalalım 1 hafta o derece çok özledim o karlı havaları :D
-

Bartın Diyagramında sıkıntı mı var o yüzdeler nedir acaba öle? 500hpa -35 -38 lere dayanmış ben mi yanlış görüyorum.
-
Gem bozmuş sistemi topunuz gelin alayınız gelin uleyn hepiniz Yola geleceksiniz biz bir ölürüz Bin doğarız haberiniz ola..
-
Oh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:

-
ALLAH kem gözlerden korusun hocam gem harika şu sistem gelsin başka bişey istemiyorum yağışa sonra bakarız Gem işte bu ya :catisma: :catisma:
-
>>WinteR<<>>>WinteR<<< yazdı:Ara ara yağışlı olacak görünüyor deniz etkisi yoktur.
Yoğun bir yağış olmayacak diyor diyagram ama vade uzun yeni yağışlı sistem gelebilir.
[/quote]@>>>WinteR<<< Hocam inş degişir.. sisteme 2-3 gün kala -16 lar üstümüzde cirit atar iliklerimize kadar hissederiz kar yağışlarını çok büyük özlem içindeyiz bu sene ^^ -
@whisper Hocam vallahi çok büyük sevaba girdiniz çok çok teşekkür ederim bu diyagramları dört gözle bakmayı istiyordum ALLAH razı olsun.
-
@>>>WinteR<<< Hocam siz ne dersiniz bu diyagrama şimdi Ben Beğenmedim açıkcası Dek yok galiba şu görüntüde, inş daha da güzelleşir vade yaklaştıkça nedense hep vade yaklaştıgında sistemleri eritiyoruz