Oh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOh my Good bu nedir böle :catisma: :catisma: :alkis: :thumbup::thumbsup:

ALLAH kem gözlerden korusun hocam gem harika şu sistem gelsin başka bişey istemiyorum yağışa sonra bakarız Gem işte bu ya :catisma: :catisma:
>>WinteR<<>>>WinteR<<< yazdı:Ara ara yağışlı olacak görünüyor deniz etkisi yoktur.
Yoğun bir yağış olmayacak diyor diyagram ama vade uzun yeni yağışlı sistem gelebilir.
[/quote]@>>>WinteR<<< Hocam inş degişir.. sisteme 2-3 gün kala -16 lar üstümüzde cirit atar iliklerimize kadar hissederiz kar yağışlarını çok büyük özlem içindeyiz bu sene ^^
@whisper Hocam vallahi çok büyük sevaba girdiniz çok çok teşekkür ederim bu diyagramları dört gözle bakmayı istiyordum ALLAH razı olsun.
İ harfini kullan ı yı kullanma
Hocam nasıl i harfini kullanacagım ayriyetten diyagrama ulaşabilecegim bi site var mı ![]()
@>>>WinteR<<< Hocam Bartınlıyım şuan Kastamonuya bağlı bi ilçesi Bartın a Yakıni Kastamonuya 2 saatlik yol var nerdeyse o diyagramlara nasıl ulaşacagım bilmiyorum yardımcı olun bana ![]()
Paylaşıldı Hocam Teşekkür ederim bu mesajıda silebilirsiniz.. Bu arada Ben neden ulaşamıyorum meteociel Gefs diyagramına bunun sorununu bi türlü çözemedim
diger diyagrama girebiliyorum da buna ulaşamıyorum.
@>>>WinteR<<< Hocam siz ne dersiniz bu diyagrama şimdi Ben Beğenmedim açıkcası Dek yok galiba şu görüntüde, inş daha da güzelleşir vade yaklaştıkça nedense hep vade yaklaştıgında sistemleri eritiyoruz ![]()
diyagramı bekliyordum gayet güzel çıkmış -10 senaryosu bi hayli fazla control sıcakta kalmış ana çıktı senaryolara uymuş bu sevindirici haber..Hocam Bartın meteociel gfs diyagramına ulaşamıyorum ben nedense yardımcı olabilirmisiniz bu konuda yaklaşık 2 aydır giremiyorum gfs meteociel diyagramına.