The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Belirtilen değerler sistemin en güçlü anında gerçekleşebilecek değerlerdir.
Fazla renkli tahmin
çamlıca min 40 bu sistemde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Belirtilen değerler sistemin en güçlü anında gerçekleşebilecek değerlerdir.
Fazla renkli tahmin
çamlıca min 40 bu sistemde
tiktok yayınından aldım.
radarda üstümde acik yesil kutle olmasina ragmen 20dakikadir yagis yok sebebi nedir?
Geceye doğru deklerden önce ufak bir vort süprizi olabilir gibiThe content cannot be displayed because it is no longer available.
vuracagi yer hakkinda fikrin var mi abi
ataşehir 0.3derece şiddetli kar yağışlı
instagramdan aldim
Sıkıntı yok …
hangi bölgeler için
Emre spora başlayacağım da bir kaç sorum var sen galiba tecrübelisin bu konuda insta snap Telegram vs varsa rica etsem verebilir misin arada sorum olursa yazarım
emreiilkay instagram yaz kanka
CAN atasehir esatpasada oturuyorum kendimi sahilden mi iç kesimden mi boğaz hattından mı sayayım atasehirin en batısındayım
Kim vortex sonrası dek ister
ülker cikolatali gofret sevmeyen var mi🙃
geçtiğimiz sistemde kapımın önünde kky yağarken 3km ötemde çamlıcada 5-10cm birikim vardı , bu sistemde kapımın önüne 10 15 yağsa (atasehir) çamlıca min 40cm alır gibime geliyor
10 cm
sakasiz gercek 10cm mi abi
10-15 cm
güncel verilerde ataşehir esatpaşa , ort 60 rakım ne kadar alır abi
%0.1 ihtimal ise tüm türkiye min 50cm😁