konumum dek alma açısından şanslı mı Ömer
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diğer modellerin kar haritalarıyla karşılaştırırsanız beni daha iyi anlayabilirsiniz
İyi günler
İcon, son 72saatte en yüksek tutarlılık gösteren modellerden biridir hatta modeldir, son günlerde radar ve icon takip etmek en doğru karardır. Hayırlı akşamlar .
-
Kar haritasına bakınca anlarsınız
Ayrıca soğuklarda diğer modellere göre daha düşük seviyelerde
İstanbula 8-18cm kar vermiş kötü olan bişey göremedim
-
Icon diğer modellere oranla biraz kötü
Kötü olan neresi ?
-
İstanbul Ataşehir, ortalama 4-8cm aralığı diye umuyorum? Kar haritasını atar mısınız İstanbul'un
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 2m sıcaklığı 4derece, yüksek değil mi ?
-
Sinan sinan hocam yeni yaşınız mutlu ve kutlu olsun. nice senelere..

-
nerden bakılıyordu unuttum =D
-
Negatif ao patterni ocağın 3.haftasında negatiften nötre dönmesi muhtemel gfs nin model sonunda verdiği ısınmada ise stratosfer troposfer eşlemesi süresine dikkat ederek ocağın 3.haftasına dikkat çekmek isterim.
ocak ortası şubat başı mükemmel geçicek :olumlu:
-
4 Ocak'ta İstanbul'da yerlerde 39 cm kar olur.
40cm altı kurtarmaz hocam
-
Eren eline sağlık dostum

-
Hoşgeldiniz hocam
-
Emre İlkay Kaya, lise 1 öğrencisiyim babam Çankırı annem karslı kar yağmur fırtına olaylarına merakımdan youtube da Google araştırırken bu siteyi gördüm üye oldum ve Mustafa abi Sinan abi can abi olsun hepsi yardım etti ve YouTube kanalı açtım. Attığım videoları site de elinden geldiğince paylaştılar ve sorularıma elinden geldiğince yanıt verdiler. Son zamanlar da pek giremesem de çok samimi güzel ve aile ortamı var. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyelim tekrardan.
-
buzluğa kar attım baya artık güneşli günlerde oynarız :D
Birşey diyeyim mi, ben her sene yapıyorum dün de yaptım?
-
Sa hocam, Ataşehir de sabah örtü olur mu?
Birde en az 7cm yağar mı? CAN