Ağlamaya Son! ECMWF İle Artık Tüm İller Kar Alacak! Reklam Gibi Oldu ?
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
ardakvs1903 haftaya perşembe ye kadar kar alırsınız cuma da biter yağışlar
-
ankara böyle bi kar sistemi bi daha gelirmi
1-5 ocak ta sağlam kar tekrar alırsınız. Ben ankara da yaşamıyorum ama hala devam etmesi lazım orada karın?
-
Sinan abim 8 ocak sistemi 1 veya 5 ocağa kaymış olabilirmi? Kontrol ederseniz sevinirim.
-
aynen ? dediğim gibi oldu en az 5-10 cm kar bekliyorum yılbaşı için kesin deil ama yılbaşı geceside kar bi' ihtimal kar görebilirsiniz
Yarın hissesilen dereceniz ortalama (-10) - (-13) arasında olacak buz gibi bir hava sizleri bekliyor.. İnşallah tüm Türkiye yede böyle bir kar yağar Ankara bu sene çok şanslı
tekrar söylüyorum kıyı kesimleri bile rakımı düşük olan kesimler bile 5cm kar alacak yüksek rakımlarda oturan arkadaşlar tabi daha şanslı 15cm yi bulabilir kar boyutu -
26 aralık sulu kar 27-28-29-30 aralık yoğuk kar bekliyorum Ankara için. Yarın herşey tamam artık kesin diyebilirim ama şuanlık dediğim gibi.
aynen ? dediğim gibi oldu en az 5-10 cm kar bekliyorum yılbaşı için kesin deil ama yılbaşı geceside kar bi' ihtimal kar görebilirsiniz
-
O kadar çok salladın ki hangisine güleceğimizi şaşırdık emre :-D=D
Gülün, Gülmek insanı genç tutar. Bende şubatın ilk haftası size bakıp gülerek 10 yaş gençleşeceğim
-
Bakın abilerim bu verdiğiniz sistemler tutabilir tutmayabilir, tutarsa tabi mutlu olurum. şubata kadar kaaaç tane sistem gelir belki 2017 6 ocak sistemi gibi sağlam sistem gelir
ansızın, benim dediğim 12 ocak bilmem ne Şubatı bir kenara bırakın ve Şubat 1. Haftasını bekleyin, gülebilirsiniz.. Haklısınız çok tahmin "salladım" okey ama şubatın 1. Haftası da bana gülenlere ben güleceğim.. -
Ocağın 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 tarihlerinden birinde efsane sistem gelecek. Buraya yazıyorum nokta tahmini yapıyorum efsane tahminciyimdir.
Hadi bakalım kdxışwodpxjse
-
>>>WinteR<<< Hocamız 1 ay önceden aralığın sonu diye yazmıştı zaten

Ama 23 aralık ta olabilir di ? bende 11 ocak demiştim 15-20 gün önce veya 13 falan
-
Abilerim Aralık 27 de bir sistem gelebilir ve bu sistemden de İstanbul kar alabilir. Düşüncelereniz neler acaba ?
Çarşamba günü demişim sen ise Perşembe
-
Sistemi 1 hafta önceden tahmin etmiştim şuanda kesinleşti :D
Ben senden önce tahmin etmiştim

-
Evet şu an mini bir sistem gözüküyor.
Tutar mı? İstanbul ataşehir rakım 110 civarı
-
26 aralık sistemi iyi durumdamı? Sayın hava tahmini uzmanları
-
Ne sayfası kardeşim Ocağın Şubatın her gününe sistem verdin sen de sakin ol az. Tahmin yap yap eyvallah da burada sallamasyon yap sayfa açmak nedir?
sayfa dediğim 8 ocak efsane sistemi diye bir yer var ya onun gibi zaten baya ilerde bir sistem tutma ihtimali %30 falan