AO da 16-17-17ocak nötrken NAO da 20-21, NAO desteklemiyo demek ki
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 31'ine kadar olan yağış, aysonu sistemi de dahil
-
Bu düşecek kar miktarıdır. Örtü değil.
tamam hocam düşen kar örtü oluyor işte
-
Off ya lanet olsun GFS ECMF :@
20 yaşında bi adam daha ağırdan alır şükür eder, niye davranışlarınız bu şekil
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. arkadaşlar, en kötü İstanbul adına 8-10cm vermiş. Hiç yoktan iyidir
-
sigara içsem anında yakıcam acaip dertlendim
bu atmosfer sigaraya başlatır
-
Şimdi İstanbul da Pazar günü En yüksek sıcaklık 2 derece Kar var daha ne istiyoruz diye soruyorum
eğer attığım fotoğrafı diyosanız, inanmadığımdan öyle dedim yoksa yağsın abi kim kar istemez
-
Şimdi İstanbul da Pazar günü En yüksek sıcaklık 2 derece Kar var daha ne istiyoruz diye soruyorum
Hocam 2 3gün önce konumuma ve İstanbul adına çok güzel çıktılar veriyodu ve yağışlar. Son saatlere gelince iyice kıstı çatılar ve arabalar tutucak dereceye geldi herkesin hevesi boşa gitti, ondan bu isyanlar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şaşırmış bu MGM ?
-
Bu arada, 2015 17 şubat sisteminde 3-5cm beklenirken DEKlerle 50 hatta 60cm alan yerler oldu. Sabır edicez beklicez
-
MGM radar açıp kütle beklicez arkadaşlar. Başka çaremiz yok. Allah ne verdiyse o
-
Neyse hocam siz tadını çıkarın ben uyuyorum hayırlı geceler mi desem sabahlar mı desem ?
-
Valla çok ilginç ne desem yagmur yok karda yok diyorsunuz şuan Ataşehir Sancaktepe kısmı kardan yıkılıyor. Bir tuhaflık var hiç yagmıyor
Hocam şakır şakır yağmur yağıyor kar çiseliyor ara sıra eğer kör değilsem öyle görüyorum yani, her yer sırılsıklam ?
-
şansının bu kadarıymış emre :D
He ya ?? uykusuz kaldık bu gece de , neyse antrenman oldu cumartesi gecesi alışık olurum uyuya kalmam
-
>>>WinteR<<< hocam Ataşehir 0 derece %95 nem kütle de var ama yağış yağmur, neden sizce ? İçerenköy de kar varmış ama bu mahalle de yok nedendir sizce