Ataşehir anlık 0.4derece ama 91nem var, kar yaparmı ? hava baya soğuk balkona çıkamıorum camdan da gözükmüyo. eğer yaparsa sabaha kadar oturp izlerim=D
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada konumumda istanbulda siradisi bir sekilde gokgurultulu yagmur aldim baska alan yer yoktur sanirim.
bi yarım saat önce de burda şimşek çaktı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. alttan gelen kütlenin Anadolu yakasına girme ihtimali varmı acaba
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 3-5dk da 0.9°c düştü
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. bu nasıl 4.2 derece dondum balkonda=D
-
Ataşehirde de kar başladı fakat çok ince atıyor tutmayı bırak zor gözüküyor ?
-
Ataşehir cumartesi-pazara kadar alamıcak galiba

-
Komik olan ne
gülmem için komik mi olması lazım kardeşim
-
araba üstü diyorlar eren ama senin konumun kaldırımları yapabilir
=D=D=D=D=D
-
Asıl yağış cumartesi akşam başlıyacak.
pardon hocam, 16 09.00 yazınca sabah sandım
-
Asıl yağış Cumartesi sabah saatlerinde başlayacak ve gücünü devam etirerek Pazartesiye kadar devam edecek. (yanlışım varsa düzeltin..)
-
Daha Çok Göster
Bilgilendirme:
Bu gece ki yağış gece 01:00 - 03:00 arası Çanakkale İzmir civarı giriş yapıyor.
İç ege iç Anadolu ve batı karadeniz dogru yayılarak gidecektir.
Marmara bölgesinde ise yoğunluk dogu ve Güney doğusu olarak gözükmektedir.
Bursa Balıkesir Kocaeli, İstanbulun anadolu yakası bogaz hattı önemli bir yağış alacaktır. Avrupa yakası bogaza yakın ilçelerde ara ara yogunluk gözükebilir. Sabah örtü ile uyanacak bir çok il ilçeler var.
Trakya ve İstanbulun Avrupa yakasının batısı şansı bu yağışlı sistemde çok az yağış yok denilecek kadar.
hocam ataşehir boğaza yakın oluyor dimi =D
-
Çok teşekkür ederim ilgi alakan için . Derdim şöyle keyifle bi rakı içebilir miyiz onu kovalıyorum havada kalır mı kalmaz mı diye merak ettim

afiyet olsun başkan =D=D
-
Biz avrupa yakasında güneşlenirken anadolu yakası karın keyfini sürsün

Ataşehirde tık yok :D
-
Tuzla 85 rakım yağıyor
fotoğraf atabilirsen seviniriz