Eren eline sağlık dostum
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hoşgeldiniz hocam
-
Emre İlkay Kaya, lise 1 öğrencisiyim babam Çankırı annem karslı kar yağmur fırtına olaylarına merakımdan youtube da Google araştırırken bu siteyi gördüm üye oldum ve Mustafa abi Sinan abi can abi olsun hepsi yardım etti ve YouTube kanalı açtım. Attığım videoları site de elinden geldiğince paylaştılar ve sorularıma elinden geldiğince yanıt verdiler. Son zamanlar da pek giremesem de çok samimi güzel ve aile ortamı var. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyelim tekrardan.
-
En yüksek 11.3
En düşük 1.9
Yağış 2.5
-
Selamun aleyküm hayırlı günler
-
buzluğa kar attım baya artık güneşli günlerde oynarız :D
Birşey diyeyim mi, ben her sene yapıyorum dün de yaptım?
-
Ataşehir dek kütlelerin den etkilenir mi?
-
Bende bunlara tutuluyorum daha sistem bitmeden kar tutmadı diyolar dek yağışları olacak daha az sabır sistem bittikten sonra söylersiniz ne diyeceksiniz burda tahmin yapılıyor gidin mgm den çıkarın sinirinizi onlar proflar cm vermişlerdi burada amatör tahminciler var.
Kardeşim ben sistemi bitirdim mi dedim? Şuanlık sadece arabalar tuttu dedim, ilerde ne olur Allah bilir fakat pek iyi şeylerin olacağını sanmıyorum. Neyse radar takibine devam ?
-
120 rakım Ataşehir -1.1 derece fakat sadece arabalar tuttu. Tuhaf..
-
Ataşehir de ince kar yağışı var, sabaha kadar böyle yağsa tutmaz. Ve yerler ıslak baya lapa lapa yağması lazım
-
Ataşehir de hâlâ şarıl şarıl yağmur yağıyor. Şu radar vursa da gözümüz gönlümüz açılsa
-
Ataşehir de tahminimce 10cm olur? Sizce
-
Ataşehir de fazla yağmur var . İnşallah kurur veya buz tutar da kar tutar
-
Sa hocam, Ataşehir de sabah örtü olur mu?
Birde en az 7cm yağar mı? CAN
-
Ataşehir de saf kar var ama tutacak bir kar değil .