Giden bir şey yok 1 günlük kar var yükseklerde örtü olur (50 rakım üstü) İstanbulda. Karadeniz ve İç Bölgeleri zaten saymıyorum bile.
110 rakımda yerlerin tutma ihtimali var mı? (Anadolu Bölgesi)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGiden bir şey yok 1 günlük kar var yükseklerde örtü olur (50 rakım üstü) İstanbulda. Karadeniz ve İç Bölgeleri zaten saymıyorum bile.
110 rakımda yerlerin tutma ihtimali var mı? (Anadolu Bölgesi)
Sistem İstanbul da dahil olmak üzere patır kütür geliyor. Sahilde bile kar örtüsü oluşacak Salı-Çarşamba günü.
Bunun dışında ben 25-26 civarı bekliyorum o sistemi fakat Sinan abimin dediği gibi tam 28'inde de girebilir. Şu anlık tek diyebileceğim İskandinav Yükseği'nin devreye gireceği.
Can abi ? 15-16 Ocak sistemi gitti diyor sinan abi
Şubat sonuna doğru bence bir güzel sistem daha gelir Martın ilk haftasına kadar 12 9 derecelerde gezer sonra bahar gelir .
Yusufum marta daha çok var az yavaş ilk şu 24-25 ocak sistemini yaşayalım
İşte erken gelip gelmeyeceği 18 19 u gibi belli olur hala gözükmuyorsa
Bak bu konuda haklısın, ama sistem 25-26 gibi gelir muhtemelen.
Can kardeşim 28 ocak civarlarında gelicek sistem hakkında bilgi verirmsnz yada ne zaman vereceksiniz
28 deilde daha erken gelebilir sistem kardeşim.
En yüksek 4.7
En düşük 0.6
Hadi Bakalım.
Selamın Aleyküm Güzel Kardeşlerim, Güzel Abilerim. Geceniz Güzel Geçsin İnşAllah.
Randomize seni buraya alalım..
Yakın vade tahminlerine bakmıyorum ben
Tamam abi, 28 ocak için pusudayız.. 16 ocak için tahminlerin neler ?
Modellerin daha o tarihleri göstermediği için nasıl olur da sistem yok olur 28 ocak gibi giriş bekliyorum ben
16 ocak sistemi yok mu oldu??
selamın aleyküm öncelikle, Cm sorulmaz.. Ama mesela 10-20cm deme şansınız varmı? (Örnek) İstanbul
bize yokmu ülee
Enes senin rakım 115 se benim 110 ya sizin oraya 15cm yağarsa buraya 10-12cm yağarmı acaba
Şuan tek tük te olsa kar atıyor inşallah çoğalır rakım 110 İstanbul Ataşehir
Abi 2cm de olsa örtü olur mu? İstanbul Ataşehir 110 rakım