Akşam 21:30 22:00 arası.
ECMWF ve GFS ye hangi siteden nasıl bakıyoruz az birşey bilgi verir misin ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam 21:30 22:00 arası.
ECMWF ve GFS ye hangi siteden nasıl bakıyoruz az birşey bilgi verir misin ?
Bu arada benim yaşım kaç senin yaşın kaç düşün önceden.
Yaşım 13, Utanmam gerekecek birşey mi var? Sen veya diğer insanlar 13 yaşından 16 yaşına veya 20 yaşına mı atladı? Biraz düşün önceden.
@Yusuf223 kusura bakma ama çok yazı yazıp insanların başını ütülüyosun, sana kızmak da istemiyolar ama biraz daha az yazarsan sevinirim/seviniriz. Hayırlı Akşamlar Herkese
Sistem elden gidiyomu yoksa? Belli deilmi daha?
öncelikle, İstanbul Ataşehir için neler düşünüyorsunuz? Artık sisteme son 3-4 gün bilgi vermeye başlarsınız sevinirim.
Ağlamaya Son! ECMWF İle Artık Tüm İller Kar Alacak! Reklam Gibi Oldu ?
Sinan abim Ataşehir rakım 110 civarı, havada mı görürüz, yoksa tutarmı? Ama doğru sen metre diyosun ? bazı gruplarda daha az önce açılmış 8 ocak sistemi ?? gidip güldüm o siteye, tekrar dan helal olsun abi iyi ki tanımışım sitenizi, ben geçen sene de vardım bu arada hesabıma blok yediği için yeni hesap açtım.
ocak 2. Yarı veya şubatta güçlü sistem alıcak mıyız ? İzmir için
Şu önümüzdeki sistemleri atlatalım uzamanlarımız açıklama yaparlar, hem daha şubat için erken
Birde 2021 den 2050 ye kadar mini buzul çağı yaşayacağız diyorlar doğrumudur ?
Son 2 yıldır kış açısından kurak 2 yıl yaşadık bu sene ve önümüzdeki seneler küresel ısınma arttıkça kuraklık daha fazla mı artacak (kuraklık derken karı bahsediyorum)
ardakvs1903 haftaya perşembe ye kadar kar alırsınız cuma da biter yağışlar
ankara böyle bi kar sistemi bi daha gelirmi
1-5 ocak ta sağlam kar tekrar alırsınız. Ben ankara da yaşamıyorum ama hala devam etmesi lazım orada karın?
Sinan abim 8 ocak sistemi 1 veya 5 ocağa kaymış olabilirmi? Kontrol ederseniz sevinirim.
aynen ? dediğim gibi oldu en az 5-10 cm kar bekliyorum yılbaşı için kesin deil ama yılbaşı geceside kar bi' ihtimal kar görebilirsiniz
Yarın hissesilen dereceniz ortalama (-10) - (-13) arasında olacak buz gibi bir hava sizleri bekliyor.. İnşallah tüm Türkiye yede böyle bir kar yağar Ankara bu sene çok şanslı tekrar söylüyorum kıyı kesimleri bile rakımı düşük olan kesimler bile 5cm kar alacak yüksek rakımlarda oturan arkadaşlar tabi daha şanslı 15cm yi bulabilir kar boyutu
26 aralık sulu kar 27-28-29-30 aralık yoğuk kar bekliyorum Ankara için. Yarın herşey tamam artık kesin diyebilirim ama şuanlık dediğim gibi.
aynen ? dediğim gibi oldu en az 5-10 cm kar bekliyorum yılbaşı için kesin deil ama yılbaşı geceside kar bi' ihtimal kar görebilirsiniz