O kadar çok salladın ki hangisine güleceğimizi şaşırdık emre :-D=D
Gülün, Gülmek insanı genç tutar. Bende şubatın ilk haftası size bakıp gülerek 10 yaş gençleşeceğim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO kadar çok salladın ki hangisine güleceğimizi şaşırdık emre :-D=D
Gülün, Gülmek insanı genç tutar. Bende şubatın ilk haftası size bakıp gülerek 10 yaş gençleşeceğim
Bakın abilerim bu verdiğiniz sistemler tutabilir tutmayabilir, tutarsa tabi mutlu olurum. şubata kadar kaaaç tane sistem gelir belki 2017 6 ocak sistemi gibi sağlam sistem gelir ansızın, benim dediğim 12 ocak bilmem ne Şubatı bir kenara bırakın ve Şubat 1. Haftasını bekleyin, gülebilirsiniz.. Haklısınız çok tahmin "salladım" okey ama şubatın 1. Haftası da bana gülenlere ben güleceğim..
Ocağın 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 tarihlerinden birinde efsane sistem gelecek. Buraya yazıyorum nokta tahmini yapıyorum efsane tahminciyimdir.
Hadi bakalım kdxışwodpxjse
>>>WinteR<<< Hocamız 1 ay önceden aralığın sonu diye yazmıştı zaten
Ama 23 aralık ta olabilir di ? bende 11 ocak demiştim 15-20 gün önce veya 13 falan
Abilerim Aralık 27 de bir sistem gelebilir ve bu sistemden de İstanbul kar alabilir. Düşüncelereniz neler acaba ?
Çarşamba günü demişim sen ise Perşembe
Sistemi 1 hafta önceden tahmin etmiştim şuanda kesinleşti :D
Ben senden önce tahmin etmiştim
Evet şu an mini bir sistem gözüküyor.
Tutar mı? İstanbul ataşehir rakım 110 civarı
26 aralık sistemi iyi durumdamı? Sayın hava tahmini uzmanları
Ne sayfası kardeşim Ocağın Şubatın her gününe sistem verdin sen de sakin ol az. Tahmin yap yap eyvallah da burada sallamasyon yap sayfa açmak nedir?
sayfa dediğim 8 ocak efsane sistemi diye bir yer var ya onun gibi zaten baya ilerde bir sistem tutma ihtimali %30 falan
Konumuma değil kapımın dibine 50 cm bekliyorum
Wow.. Çok eminsiniz :D inşaallah yağar herkesin kapısının önüne.. 8 ocak kesinleşti mi?8
Ankara yılbaşına kar ile girecek..
Hocam bu önümüzdeki haftadaki sistemde zonguldak için neler diyebilirsiniz
Ben zonguldak için hep sulu kar bekliyorum, belki sizin orada yüksek kesimlere bi' ihtimal tutabilir. Ama kesin deil, kar yağacak ama yağmur işi bozuyor.. O yüzden sulu kar göreceksiniz. Arada sırada kar atabilir.
Aralık ayı bitene kadar 2 sistem daha alacağız. İlki 26 Aralık ikincisi ise 28-29 Aralık sistemi. Daha yakın vadeye girdiği için ilk sistemin detayları yavaştan belli olmaya başladı. İç ve doğu kesimler, Karadeniz kar yağışlarından fazlasıyla nasibini alacak gibi.
4-5 gün önce 26 aralık demiştim.. Can hocam da onayladı :D
Hocam haftaya salıdan itibaren sıcaklıklarda düşüş var ama yağışlı mı yoksa kuru soğuk olarak mı geçicek kuru soğuk olarak geçerse üzücü olur
Ben hoca deilim ama bir tahminde bulunmak istiyorum.. 26 aralıktan itibaren iç anadolu ve Marmara olmak üzere kuvvetli olmak üzere sağlam bir sistem gelecek, İnşAllah. Yarın kesinleşir. Eğer şehirini verirsen bi' tahminde bulunabilirim.