Ankara 25-26 aralık karla karışık yağmur gösteriyo doğrumu
26 aralık sulu kar 27-28-29-30 aralık yoğuk kar bekliyorum Ankara için. Yarın herşey tamam artık kesin diyebilirim ama şuanlık dediğim gibi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkara 25-26 aralık karla karışık yağmur gösteriyo doğrumu
26 aralık sulu kar 27-28-29-30 aralık yoğuk kar bekliyorum Ankara için. Yarın herşey tamam artık kesin diyebilirim ama şuanlık dediğim gibi.
(İSTANBUL) 27 ARALIĞA DİKKAT! GÜZEL BİR SİSTEME BENZİYOR 5-6 GÜN ÖNCEDEN DE SÖYLEDİM EĞER KAR YAĞARSA YAZIM BURADA KALSIN.
Ankara da Çarşamba günü sulu kar Perşembe Cuma Cumartesi günleri kar bekliyorum bunlarıda ss al :D
Screen Shot aldım EmreKaya
Tamam ?
(İSTANBUL) 27 ARALIĞA DİKKAT! GÜZEL BİR SİSTEME BENZİYOR 5-6 GÜN ÖNCEDEN DE SÖYLEDİM EĞER KAR YAĞARSA YAZIM BURADA KALSIN.
68 dakika sonra bugün kızımın doğum günü
Vay be.. Büyük kızının da doğum günü kutlu olsun 37 mi oldun?
aaa sinan abi doğum gününün bu gün olduğunu bilmiyordum. Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara ?
ayın 26 sı ile 1 ocak tarihleri arasında marmarada istanbulda dahil şehir merkezinde kar yağışı görebilme ihtimalmiz söz konusu
Ben 27 aralık demiştim tuttu sanırım ?
İstanbul'da yarına kadar kar yağma olasılığı yoktur. Verilerle ve fotoğraflarla kanıtla inanırız. Burada verisiz sistem tarihi verilebilir fakat verisiz "kar yağıyor" diyemezsin.
Merhabalar
Abilerim Aralık 27 de bir sistem gelebilir ve bu sistemden de İstanbul kar alabilir. Düşüncelereniz neler acaba ?
Rakım iyiyse örtü bile oluşabilir
Ataşehir rakımı 110 metredir. (ortalama deniz seviyesine göre yüksekliği) böyle yazıyor.
Emre Anadolu Yakasındaki ataşehir mi?
Evet abi
EmreKaya kardeşim bende senden özür diliyorum kusura bakma hakkını hela et.
Senin üzerinde bir hakkım varsa helal olsun
İstanbul Ataşehir nasibini alırmı hocam ? >>>WinteR<<<
Bu arada ben tahminci deilim veya olağan üstü tahmin yeteneklerim yok tutadabilir tutmayadabilir, kırdığım kalpler için tüm ailesinden özür diliyorum özellikle CAN ve >>>WinteR<<< `dan ❤ Ben sizin küçüğünüzüm tüm Hs ailesinden bile küçük yaşa sahip olabilir yaşım 13 yani mart 9 da 13 dalga geçermisiniz bilmem.
Sinan abi senin 8 ocak sistemin 30 aralık tarihine kaymış olabilir mi? Sen dedin zaten 3-5 gün değişir sen 1 ay önceden tahmin ettin ki bu da hiç kolay deil bu özelliğinden dolayı seni tebrik ediyorum abi birde 30 aralığa biraz bakarsanız sevinirim 8 ocak sistemi olabilirr ?