1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)
EmreKaya tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					150 rakımda bile sıcaklık yetmedi arabalara tutmuş ama kar bile değil çamur su oranı çok fazla bulgurlu 150 rakım mı 
- 
					denk düşsün inşallah Eren 
- 
					lapa lapa kar yağıyor ataşehirde du 🤪 bi kky bi lapa lapa cildiiraazamm 
- 
					lapa lapa kar yağıyor ataşehirde 
- 
					YKY mi??The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					ataşehir anlık kky graupel kar dolu her şey karışık yağıyor, gök gürültüsü eşliğinde 😄 
- 
					wrf ye göre yarın boğaz hattı en güzel yağış alan yer olacak wriscuttern Sarp Özdoğan ve benim dışımda boğaz hattında oturan arkadaşlar varsa yüksek bir yere çıkarsa sağlam kar görebilirler. ataşehirin en batısı boğaz hattına giriyor mu kanka 
- 

- 
					eline emeğine sağlık 
- 
					Zonguldakli67 biri de çıkıp abi niye üzülüyorsun dememiş, abi niye üzülüyon?😄 
- 
					Cesareti olanı beklerim bana uyar   azdan az çoktan çok gider abi ne zaman yapiyoruz😁 
- 
					Hemen hemen benim tarafımda olduğuna sevindim dostum. 45 yaşında 😬🤫 
- 

- 
					şuanlık modellere göre bi sistem emaresi de yok ben göremiyorum. 🤨🤪 her şey model mi dayı.