Hayırlı geceler herkese ![]()
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dur veda etme kardeşim daha bitmedi. Bu gece ve yarın gün boyu da yer yer etkili olur çarşmaba perşembesi de var.
Şu yağışta bile sıcaklık 0 altında değil abi. Dekler etkili olduğu zaman boşlukta kaldığımızda rahat 1-2 derecelere çıkar, bu da erimeye sebep olur. Şuan en yüksek örtüyü alıyoruz büyük ihtimal. Dahası gelirse sürpriz olur.
-
2017'yi geçemedi belki birikim olarak ama, bıraktığı kesintisiz yağış ve kuvvetli tipi ile, kısa sürede 30-40 cm birikim ile gönlümüzde yer edindi bu sistem... 2021-2022 kışı da bu sistem ile en kötü kışlar listesine girmekten kurtuldu.
-
Bu sistem ile birşey daha öğrendim.
Dek ve siklon. Mezzosiklon ve vortex bu ikisini yer geçer.
-
2017 ile yarışıyoruz
-
Hocalarıma soruyorum. Rüzgar değişimiyle dönüş hareketi olmayacakmı. Lütfen cevap
Kûtlenin batıya kaçmasının sebebi poyraz yönlü rüzgar. Karayele dönerse tekrar doğulamaya başlar.
-
Allah anadolu yakasına sabır versin kütle anadoluya girmemeye yemin etmiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sultangazi.
Müthiş
-
Çok fena şeyler oluyor. Belkide tarihi bir anın içerisindeyizdir
-
Sultangazi ne zaman kesilir yağış
-
Sultangazide değil yûrümek, önünü bile göremiyorsun. Araçlar yollarda kalıyor
-
Ya of ya Sultangazide şiddetli tipiye dönmedi bıktım ya yine sistem yok offf ümidim kalmadı artık.
Kar öğlenden beri aralıksız. Sadece hafifliyor. Şimdi tekrar tipiye döndü. Az sabır arada hafifleme elbet olacak
-
Sultangazi felç oldu caddelerde bile birikim oluşuyor tipi yarım saatdir aralıksız
-
Sultangazi 15 dk dır aralıksız tipi hakim
-
Sultangaziyi tipi sardı. Kütlenin kırıntıları bile fena