İstanbul Sakarya arası denk bantları 6 şubatta cok güclü sağlam kütle koparabiliriz
Istanbula vuruyor mu ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul Sakarya arası denk bantları 6 şubatta cok güclü sağlam kütle koparabiliriz
Istanbula vuruyor mu ?
Ukmo ve Gfs Kontrol sistemi uzatmış, asıl bombayı 8 Şubat tarihinde sokmuş. Olay buraya evrilir ve Ukmo'nun dediği çıkarsa efsane sisteme dönüşebilir
Bu senin tahminin değil, alıntı yaptım diye belirtmelisin !.
Önümüzdeki sistemde (6-8 şubat) Karadeniz bölgesi ve doğu bölgesi güzel kar alacaktır. Iç anadolu biraz yağış sıkıntısı çeksede yağış olursa kar olacaktır.
Istanbul ve marmara kısmına gelirek, bu bölgeler sisteme son 48 saat netleşir çünkü durum biraz karışık. Trakya bölgesi soğuk açısından şanslı olsada istanbulun anadolu yakası ve batı karadeniz ilk siklon yağışıyla ardından DEK lerle en az 20 cm kar alacaktır.
Istanbul avrupa ise sistemin ilk saatlerinde siklon yağışı alıp sonrasında DEK lere kalır.
Ama deklerin ne şekilde vuracağı henüz belli değil.
Trakya çok fazla yağış sıkıntısı çekecek gibi duruyor. (Edirne-kırklareli).
Evet işte uyuyan kuzey Anadolu fay hattından korkmuyorum. Normalde böyle sessiz olmazdı.
Dediğim gibi, sen yinede deprem çantanı hazır tut. Kaçıncı kattasın ?
Benim korktuğun Tokat'ta bu aralar hiç deprem olmuyor. Olmaması daha iyi ama ben 8 yaşlarımda yanlış hatırlamıyorsam her yıl içinde en az 1 kez sallanırdık
Kuzey anadolu fayı oralardan geçiyor. Uyuyor şuanda o fay, uyanma ihtimaline karşı tedbiri elden bırakmayın.
Bu depremler normal deprem fırtınaları arkadaşlar. Olabilir paniğe gerek yok.
Eğer bu depremler 2-3 gün sürerse ozaman bi 4.1 ila 5.9 arasında bir deprem bekleyin derim.
26 şubat=Istanbul sahil 10 cm kar.
Tokat'ta kar yağışı bitti
Başlar yine.
Tesekur ederm can abi kb sizi bugun baya rahatsiz ettim hakkinizi helal edin
Senin yerinde ben olsam bende merak ederdim. ![]()
can hocam wind ilerliyen saatlerde kar gosteriyor olma sansi varmidir
Hava durumu siteleri Samsun için sabaha karşı kara çevirmiş. Ondan öncesi kky ve yağmur.
Bazı arkadaşları gerçekten anlamıyorum.
Kar aldığınıza sevinmeniz lazım hâlâ niye bu saatte değil, orada şu saatte burada niye o saatte değil şu saatte gibi yazılar çok saçma.
Kar aldığınız için yatıp kalkıp dua etmeniz lazım.
Istanbulda yaşasaydınız 2 dakika kar alınca sevinçten ne yapacağınızı bilemezdiniz ![]()
18. Senaryo gerçekten çok uçuk. Olması için birçok olayın aynı anda ce kusursuz olması lazım.
Radar takibini nerden yapabilirim
Mgm-radar
Sinop önümüzdeki sistemde ne alır ? Arkadasım merak etmiş ![]()
illaki sağlam sistem inecek. Bu sene sinoptikler çok iyi. Sadece modeller çözemiyor. Bakın ortada 23 ocak yoktu bir anda belirdi.