geçen sene aldığımız şubat başı sisteminde kıyılar nasıldı kar sadece yüksek kesimlere miydi? sultangazide 10-15 cm kar olduğunu hatırlıyorum gelen dek bantlarıyla. bu sistemden daha güçlüydü o sanırım
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
sultangazide kar zift gibi yapışıyor birkaç tane kar bile etrafı hafiften beyazlattı. yağış kuvvetli olsa sağlam bi örtü çekerdik
-
GFS'yi 6 ocak 2017'ye benzeten tek ben miyim
-
merhaba, sultangazi ne olur 150 rakım CAN
-
Bir yandan ders bir yandan GFS takipteyiz.
aynısı valla final haftasında sistem takip etmeye vakit kalmıyor ne gelirse okeyim şuan .d
-
çıkmıyor soğuklar ülkeden zıpkın gibi yapıştı kaldı :D en son bu tür bi güncellemeyi 5 sene önce görmüştüm felaket senaryosu gibi istanbulda -20’ler geziniyordu
-
suriyede bile thundersnow yaşanır gibi şu görüntüde

-
gfs epik senaryoları hep gece çıkartıyor bunu farkettim :D yıllardır ne kadar güzel sinoptik varsa gece alıyoruz
-
aboov ay sonu bizim sibiryayı avrupaya paketleyip yollamış GFS aman aman

-
yer Sultangazi /yunus Emre mevkii kar hafifden beyazlatma yaptı yoğunlaştı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sutanciftliginde yerler buz tuttu örtü yaptı kar açısından çok şanslı bi ilçe
-
sultangazide örtü çektik sonunda insanlar fotoğraf için dışarı çıktı
-
sultangazide örtü oluşuyo kesmezse yağış güzel görüntü oluşturur
-
sisteme 3-4 gün kala model takibini bırakıp veriler ve sınırlı alan modellerine geçtiğimiz kışlardan son 12 saatte bile sistemi tutturamayan modellere geçiş çok garip oldu gerçekten.
-
İstanbul için -14 altı soğuklar rakım sistemi olur bunu da not alalım artık .
eskiden -8'di -12 oldu şimdi de -14 2016 dan beri forumları takip ederim şartların bu kadar hızlı değişmesi çok acı..
-
Şuan yerler ıslakken buzlanma olursa sıkıntı çıkar
tahta zeminler çok tehlikeli m1 davutpaşa durağında düşen düşeneydi belediyenin tuzlamayı asıl oralara yapması lazım allah korusun köprü üstü bide zemin de değil