aynı çıktı geçmiş olsun
nereye aynı çıktı? ege de ab var ve mevcut ab siklon daha batılı. izobarlar daha sık. tek olumsuz şey 500 hpa kırıldı sebebi ise bariz batılama
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaynı çıktı geçmiş olsun
nereye aynı çıktı? ege de ab var ve mevcut ab siklon daha batılı. izobarlar daha sık. tek olumsuz şey 500 hpa kırıldı sebebi ise bariz batılama
500 hpa gecikiyor ve kırılıyor sebebi de ab batılı. öyle gördüm
batılama varmı
GFS Nin Öğlenki Güncellemesi Sizleri Sevindirdi mi ?
akşam daha da batılar ise o zaman sevineceğim
forum çok aktif maşallah
Bu sistemden sonra azorun üstümüze yatıp kış boyu kalkmama ihtimalı yüzde kaç? 🤔
Soğuk sıkıntısı olacağına yağışı tercih ederim. Yağış bir şekilde hallolur, 2 derecede cıvık sulu kar almaktan iyidir. Eğer çok batılı gelirse kuvvetli ama 2 derecede tutmayan kar alacağız.
Sinan hocanın zaman makinesi olabilir. 1 ay önceden sistemi bilmesi ve 20 ocak güncellemeleri çok iyi olacak demesi ve gerçektende öyle olmasının
başka açıklaması yok ![]()
Cuma akşam 6 de başlayan ve 1 hafta süren kar... Bana birşeyleri hatırlatıyor. 6 ocak 🤔
Bu sistemin bitişi ne zaman? Tahminen bir sonraki sistem ne zaman gelir?
2020 v2 diye boşuna demedim. soğuk güzel ama yağış sıkıntı. 2020 sisteminde aldığımız yarım saatlik dek 2 gün süren siklonun yapamadığını yapmıştı.
kar haritası trakyalı karseverler için kötü
azor yuttu trakyayı
Hocalarım cevaplarsanız sevinirim. - 42 varken dek neden güçlü değil? Kaçırdığım bir yer mi var? Ya da klasik gfs mi?
izobar sorunu ve rüzgar durumu. sadece 500 hpa yetmiyor
ege'de derin ab neden oluşmuyor bu soğuklara tepki olarak?