GFS akşam güncellemesini iple çekiyorum
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan hocam bu sistemdeki yağışlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce artar mı yoksa gfs gibi mi gelir Sinan
-
2020 v2 geliyor. Soğuk var yağış yok.
-
Yağış hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ist avrupa
-
Ben sistemin doğulaması veya batılaması taraftarı değilim ama doğulayınca yağış trakya adına kuş oluyor. Karadeniz zaten her sene bir şekilde kar alıyor ama trakya tarafı 5 senede 1 adam akıllı kar alıyor, onda da sistem böyle yağışı kesiyor...
-
Soğuk var yağış yok, yağış var soğuk yok
-
İstanbul avrupa için berbat ötesi bir güncelleme. Takip etmeye gerek yok. kuru soğuk alıyoruz
-
ICON Modeli ecmf ye kafa tutuyor -46 sokmuş ben bu veriyi uzun zamandır görmüyordum

1987 de -45 vardı sanırım.
-
Sultangaziye 1 kütle bile vurmamış galiba
-
Sultangazi hâlâ açık hava hakim
-
Beykoz 4 dereceyi aşmış. Fos mu oluyoruz?
-
Sultangazi 2.5 derece. Kütle yaklaştıkça neden sıcaklık artıyor?
-
6 ocak 2017 sisteminde beklenen kar 20 cm idi, çoğu yer 1 metreyi aştı. hatırlatmak istedim

-
İstanbul icin hafta sonu standart bir sistem yagmur olarak yagacak sulu kar da olabilir sistem 2 gunlük malesef İstanbul adına ben kışı 25 Ocakdan sonra bitiriyorum uzun bir süre yüksek üzerimize yatacak tipik 2007 ile 2020 karsımı kış istanbulun adam gibi kar görmediği 5 yıl olacak
Hani veri? Hani belge? Hani kanıt? Kanıtsız, belgesiz bilime dayanmayan veriler ile tahmin yapıp bu işleri bilmeyen kardeşlerimizin moralini bozmayalım. Çünkû bu yazı moral bozmaktan öte değil..
-
Econun sıcak senaryo olma ihtimali olabilir. Bu kadar bozamaz imkansız