Ben sistemi cuma akşama kadar takip edeceğim. Malum işin içinde siklon var sistem anında bile değiştiğine şahit olduk. Hayırlı olsun sistemimiz. Sinan hocam size de tebrikler yine konuşturdunuz uzun vade tahminci bilginizi ![]()
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS akşam güncellemesini iple çekiyorum
-
Sinan hocam bu sistemdeki yağışlar hakkında ne düşünüyorsunuz sizce artar mı yoksa gfs gibi mi gelir Sinan
-
2020 v2 geliyor. Soğuk var yağış yok.
-
Yağış hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ist avrupa
-
Ben sistemin doğulaması veya batılaması taraftarı değilim ama doğulayınca yağış trakya adına kuş oluyor. Karadeniz zaten her sene bir şekilde kar alıyor ama trakya tarafı 5 senede 1 adam akıllı kar alıyor, onda da sistem böyle yağışı kesiyor...
-
Soğuk var yağış yok, yağış var soğuk yok
-
İstanbul avrupa için berbat ötesi bir güncelleme. Takip etmeye gerek yok. kuru soğuk alıyoruz
-
ICON Modeli ecmf ye kafa tutuyor -46 sokmuş ben bu veriyi uzun zamandır görmüyordum

1987 de -45 vardı sanırım.
-
Sultangaziye 1 kütle bile vurmamış galiba
-
Sultangazi hâlâ açık hava hakim
-
Beykoz 4 dereceyi aşmış. Fos mu oluyoruz?
-
Sultangazi 2.5 derece. Kütle yaklaştıkça neden sıcaklık artıyor?
-
6 ocak 2017 sisteminde beklenen kar 20 cm idi, çoğu yer 1 metreyi aştı. hatırlatmak istedim

-
İstanbul icin hafta sonu standart bir sistem yagmur olarak yagacak sulu kar da olabilir sistem 2 gunlük malesef İstanbul adına ben kışı 25 Ocakdan sonra bitiriyorum uzun bir süre yüksek üzerimize yatacak tipik 2007 ile 2020 karsımı kış istanbulun adam gibi kar görmediği 5 yıl olacak
Hani veri? Hani belge? Hani kanıt? Kanıtsız, belgesiz bilime dayanmayan veriler ile tahmin yapıp bu işleri bilmeyen kardeşlerimizin moralini bozmayalım. Çünkû bu yazı moral bozmaktan öte değil..