Gfs sıcak senaryo deniyor. Veriler de o yönde.
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
- 

- 

- 

Geçmişte Model sayfasında 6-7-8 Ocak sistemini unutun demiştim yeni teorime göre şimdide bu yeni teorime göre tekrardan yazıyorum ( Bu yazımı da Alıntı yaparak atacağım ) Senaryolar Ocak ayının 23 ile 26 arasındaki tarihlerde -15 inecek Bu değişimi de 20 Ocak itibaren göreceğiz
inşaALLAH
yani -12 yerine -15 ler mi olacak hocam? bu olursa harika olur. hatta efsane olur.
 - 

Sıcaklık sinirda 2 3 derecede yagan kar bosa gider yazik olur karayel esse yada bu sistem 850 hp de -15 olarak görseydi suan efsane konusuyor olucaktım 800 mt ustu saglam kar alir
kuvvetli karayel var. 6 ocak 2017 senesini hatırlayın. 850 hpa temp -2 varken çoğu yer karayel ile - li dereceleri çekmişti.
 - 

15 cm kar yeter efsane gelmedi diye üzülmek olmaz. Uzun süredir düzgün örtülü sistem göremiyoruz. (İstanbul)
 - 

Aralıksız kar yağışı. 8 ocak 2019 anımsattı. Onun gibi bir sistem görsem yeter bana 20 cm kar temiz
 - 

Rüzgar durumu nasıl? Karayel mi var?
 - 

Güncelleme çok mu yavaş ilerliyor?
 - 

Biraz daha doğulasa keşke
 - 

cografyaciburak hocam bu sene efsane potansiyali olan bir sistem beklentiniz varmı?
 - 

Güncel rüzgar yönü haritası var mı?
 - 

Uzun süre sonra sistemler silsilesi yaşıyoruz. Sistem içerisinde Model takibi de bir başka oluyor.
 - 

Nerede oldu bu patlama?
 - 

8 ocak 2019 sistemi gibi mi?
 - 

18 sistemi istanbul için örtü yapar mı?