Ah be azor olsa şuan harika olurdu
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azorun tatili işten çıkarılmasına neden oldu

-
Azor yuvasına çekildi. Tekrar toparlaması zaman alır.
-
Bu akşamki güncellemelerin önemli olduğu söyleniyor. Bakalım GFS'de güzel bir düzelme görecekmiyiz
-
Bu kış garip sinoptikler yakalayabiliriz. Gece güncellemesinde görüşmek üzere

-
Kuzeydeki soğuklar güçlü. Uygun basınçlar ve güçlü bir azor ile 8 ocak 2019 gibi bir sistem, belki de daha güçlü bir şeyler alabiliriz. Tabi bu ne zaman olur bilmem
-
Yine aynı sinoptik oluşuyor. Azor parçalandı
-
GFS'nin son zamanlardaki tutarsızlığı can sıkıcı olmaya başladı. Küresel ısınmadan dolayı oluyor falan dedim de sadece GFS'nin bu kadar dönmesi çok saçma. Takip edilecek bir model olmaktan çıktı.
-
Geliyor musun gelmiyor musun karar ver be
-
Güncelleme nasıl gidiyor şuanlık?
-
Geçen sene de aynı durum olduğunda forumda bir tahminci tarafından 21 aralık tarihinden önce bir şey beklenilmemesi gerektiği, durumun güneş ışıklarına bağlı olduğu söylendi. Yanlış bir bilgi ise tepkinin bana değil asıl sahibine verilmesi gerekiyor. Konuyu daha fazla meşgul etmemek için uzatmıyorum iyi günler.
-
Kış başlamadı derken? Sistem direkten döndü kardeşim sanırım bakmıyorsun!
Kyk kış gün gündönümü 21 aralıktır. Bu tarihten önce güneş ışıkları tam yatay gelmez. Ayrıca ünlem kullanımını gerektiren bir konu yok
-
Sistemin fos olacağı az biraz belliydi. Henüz kuzey yarım kürede kış başlamadı. Tam kışın başladığı tarihte efsane potansiyeli olan bir sistem almamız hayal olurdu.
-
Gece güncellemesi ne zaman başlıyordu
-
berbat bir kış geliyor sanırım aralik son haftaya ilgili açıklama yapan da yok
Hayır. Aksine ilginç görüntüler mevcut modellerde. Daha ocak, şubat ayları var. Elbet kar göreceğiz.