s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın veya cmt Vorteks olursa tadından yenmez
-
Sultangazinin eyüpsultan ile aynı istasyonu paylaştığını düşünüyorum eyüpte ne veri varsa sultangaziye de aynı veriyi veriyor şuan gazinin 2.2 derece olması imkansız. Mgm bunu düzeltmeli
-
Sultangazideyim örtü var kar üstünde yürüyorum daha ne olsun bu bile tatmin ediyor
-
Yarın çok etkili DEK yağışları gözükmüyor. Cuma ve cumartesiye odaklanalım
1 günlük ara var diyebilir miyiz
-
Sultangazinin her yeri iyi kar alıyor bi tek benim kapının önü şanssız herhalde eriyip duruyor

-
Sultangazinin maşallahı var sabahtan beri durmadı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gayet iyi devam ediyor model 🫡
Öğlen ve sabahtan tek farkı 2 güncellemedir çekirdeğin gücünü kısması. Ne kadar güçlü çekirdek o kadar fazla kar sefzone
Allah bereket versin
-
Bu saatten sonra Radikal değişim olmaz dedikçe radikal değişimin kralını görmemiz

-
Gfs diyagramı bekleyelim.
-
Sınırlı alan modeli Skiron güncellendi mi? Hala daha bariz batılı gösterdiğine dair bi resim gördüm ama doğru olmayabilir, güncellenmişse doğrudur
-
Katılıyorum, Sistem kuş oldu demek olmaz, sistem hala elimizde. Sadece ilk günlerdeki gibi bizi heyecanlandıran efsaneler arasına yazdıracağımız bir sistem olmayacak gibi görünüyor. Dün de yazmıştım 2019 şubat gibi örtü alırdak ne hoş
Bu akşam ECM’de benzer bir görüntü verirse ortalama bir sistemden öteye geçemez…
Biz de sessiz sedasız radar takip ederiz 1 belki 2 gün
-
ECMWF gece güzel çıktı. Taptaze kar haritası:

-
Sıcaklık değerleri ne olur sahiller adına gündüz/gece
-
1 saat önce Maximum 15 santim kar görürüz yazdım modeller bi anda 2022 v2 verdi. Demek ki arada böyle “çöp sistem” yazmak lazım modellerin kendine gelmesi için