Sağlık bakanı Fahrettin koca ve bilim kurulu üyeleri, canlı yayında Corona Aşısı oldular.
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistem 6-7 şubat 2020 sisteminden daha güzel olur mu?
6-7 şubat sistemi, anadoluyu bilmem ama avrupa yakası için tam bir hüsrandı. Konumuma 15 cm beklenirken sabah kalktığımda yerde 1 cm kar bile yoktu çok üzülmüştüm.
-
Güncellemelerde avrupa yakasında soğuk var yağış yok, yağış olur soğuk olmaz garip bir döngü içindeyiz.
-
Sağlık bakanı fahrettin koca İngiltereden gelen 15 kişide mutasyonlu covid 19 tespit edildiğini söylemiş.
-
@EmreTEMUR abi istanbul tutacak kar alabilirmi bu sene?
-
Bu uygulamaya göre konumuma kar yağıyor ??
hangi uygulama o?
-
Birde ben yazayım bu konuya bir sinerji de benden:
6 şubat 2021 günü CFS modelinin tahmin ettiği gibi azorun polar vortexi ittirmesi sonucu soğuklar güney enlemlere sarkacak. Soğuklar uygun basınç dizilimleri sayesinde tam gaz Türkiye üzerine ilerleyecek. Azor yandan yediği darbelere dayanamayıp eğilecek ve halihazırda karadenize doğru gelmekte olan kütleyi Türkiye üzerine hapsedecek ve bir ull gönderecek. Ull 4-5 gün aralıksız kar yağışı bırakacak en çok etkilenen bölge trakya ve batı marmara olacak. İstanbul 6 Ocak 2017 sistemini tekrarlayacak ve yer yer 1 mt kar kalınlığı ölçülecek.
-
Yer değiştirme yerine bölünme mi olacak şimdi :?:
-
2018 kışı İstanbul olarak en azından havada baya bir kar görmüştük bu sene daha onu göremedik.
-
En düşük 8
En yüksek 16,1
-
Sinan abi doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

-
İstanbul diyagramında %30 kar ihtimali var
-
Şu altta kar yağma ihtimalini gösteren diyagramın istanbul linki var mı ?
-
Kemal Ensar aralık olacaktı galiba
Yürürken yazınca böyle şeyler olabiliyor duzelttim

-
Deneme tahminidir..
İstanbul kar tahmini
22-23 aralık sistemi anca yükseklere yarar. Aydos tepesi vs. Yerlere kar yağar aşşağısı havada görebilir sahillere girmiyorum bile. Yılbaşı ise şuan cok karışık eğer düzelme olursa güzel şeyler görürüz ama şuanlık pek bi aksiyon yok. Gelelim ocak ayına. Ocak ayına dair güzel sinyaller var özellikle ocak 2. Haftaya dair. Sahillere yarayacak birseyler çıkar ocak ayında. Şubat şuan belirsiz.
Deneme tahminidir...