Merhaba ben Kemal Ensar. 10.sınıf öğrencisiyim. Kar yağışına bayılırım kar kelimesini duyunca bile elim ayağım titrer o derece
7 ocak 2017 sistemi bende derin izler bırakmıştır o harika kar yağışı her kış bir kez gozümün önünden geçer. O sistemden sonra zaten meteorlojiye merak sardım. Youtubede tahmin videoları izlerken GFS modelinin incelendiği bir videoya denk geldim. GFS nedir ne değildir vs. Derken internette araştırma yapmaya başladım. Sonra kendi kendime meteorloji ile uğraşan insanların tartıştıkları bir grup olabilir mi diye sordum ve sosyal medyada meteorloji grubu aramaya başladım. Kendime göre bir grup bulamayınca internet forumlarını araştırdım ve bu forumu buldum. Bir süre uzaktan misafir olarak takip ettim ve sonra kayıt olup bende bu serüvenin içine dahil oldum. İyikide dahil olmuşum bu forum beni meteorloji bilimine sürükleyen ve bilmediklerimi öğrenmemi sağlayan bir forum. Allah sizlerden razı olsun iyiki bu forumun bir üyesi olmuşum. Beraber nice kışlar gecirmek dileğiyle
Kemal Ensar tarafından yazılan gönderiler
-
-
Teşekkür ederim iyi akşamlar
-
İstanbul ilk kar yağişını alır mı hocam ?
-
En yüksek 11.8
En düşük 7.1
-
Hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah
-
Gfs dün geceyi çok abarttı -24 yolladı ukrayna taraflarına. Tahminim sistem -12 bandında gelecek. -16 ise sonrasında karadeniz veya rusya taraflarına konumlanabilir orasına sisteme son 10 gün kala bakarız daha net olur
-
Bu konu inşaallah paylaşım yapmak isteyen ama bilmeyenler için faydalı olacaktır
Ellerine sağlık abi süper yazı olmuş
-
1 Aralık Türkiye Coronavirüs Tablosu
Vaka sayısı: 30,110
Test sayısı: 180,312
Vefat: 190
Hasta sayısı: 6,101
İyileşen sayısı: 4,593
-
Forum altyapısında böyle bir yazılım yok çıkarsa direk uygularız
Tamam abi sağol
-
Kullanıcı engelleme gelse güzel olur. Engellediğimiz kişi bizi, bizde onu göremiyoruz mesela, böylece instenmeyen olaylar olmaz.
-
istanbulda süper bir yağmur var.
-
Her ihtimale karşı yazayım.
Önümüzdeki günlerde marmarada 4-6 arası bir depremden bahsediliyor. Her ihtimale karşı hazırlıklı olalım tedbirden zarar gelmez.
-
Hayırlı sabahlar, mgm marmarada bu gün için verdiği gök gürültülü sağanak yağışı geri çekmiş maalesef. Şimdi hiç yağış göstermiyor.
-
Hayırlı akşamlar
-
selamun aleyküm