İNTERNET SİZDEDE YAVAŞLADI MI
Hemde çok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİNTERNET SİZDEDE YAVAŞLADI MI
Hemde çok
Oyle bir haber bulamadim
Twiter de ve tv haberlerinde var.
Birde patlamanın tam tersi bir durum var. Rejime ait mühimmat deposu vurulmuş acaba o patlamayı mı kastediyorlar yalan haber yapıyorlar. Allahım aklıma mukayyet ol yarabbim ya resülallah
Birazdan açıklama yapılır ama fotoğraflar saldırı yönünde.
Sosyal medyada asker taburumuz vurulduğu yazıyor ![]()
Umarım doğru değildir.
Kesin bişey oldu ya sosyal medya pert. Ama haberlerde son dakika haberi yok. Herkesin ağzında Bi canlı bomba kimisi 30 diyor kimisi 80 diyor. Allahım sen koru yarabbim
Esad rejim saldırıları yazmışlar ama.
2020 hangi takvime göre dünyanın sonuydu?
2012 muhabbetleri
kandiliniz mübarek olsun ![]()
Tarih 2 ocak 2017. O zamanlar GFS dir, hava forumlarıdır hiçbirşey bilmiyorum.
Mgm ve internet haberleriyle yetiniyorum.
Kış boyu yağan ve tutmayan, yağacak denip 1 kar tanesi bile düşmeyen durumlardan sıkılmıştım. Tv haber spikerleri bile kar kelimesini kullanmamaya yemin etmişti belli.
Mgm ye bakayım dedim, Bir de ne göreyim ! İstanbula yoğun kar vermiş.
Elim ayağım dolaştı birbirine. Birde uyarı vermişler "Çok yoğun yağacak" diye.
Hemen internette kısa bir araştırma yaptım, gerçektende kar gösteriyor.
Sevinçten ağlamaya başladım. Günler saatler geçmez oldu. Bir an önce 6 ocak gelsin istedim.
Bekledim, bekledim... Sonunda tarih 5 ocak 2017. Tv haberlerinde uyarılar veriliyordu. Allahım bu gerçek olamaz dedim. Gün çabuk geçsin diye 1 saat boyunca uyumaya çalıştığımı hatırlarım.
Sonunda büyük gün geldi. Hava ılık ve lodoslu. Okula gittim ve eve dönene kadar bugün kar yağsın diye dua ettim.
Akşam saat 6.30. Televizyon izlemeye dalmışım. Evdekilerde aşırı kar sever olduğumu bilirler. Babam aradı. Kar yağıyor dedi. Bir çırpıda mutluluk çığlıkları atarak balkona koştum, Gerçektende yağıyordu. Hava aşırı soğuk ve kar yağıyordu. Deliye döndüm ve kendimi dışarı attım. Saat akşam 8'e kadar dışarıda kar yağışı altında dolandıktan sonra üşüdüğümü fark ettim ve eve girdim. Kısa bir sürede yerde 1 cm örtü oluştu. Perdeleri sıkıca kapatıp uyudum. Sabah 1-2-3 diyip pencereyi açtım ve yerin kaldırımla birleştiğini, arabaların kardan yok oldukları gördüm. Hayatımın en güzel anlarından biriydi. Gün boyu yoğun bir şekilde yağan kar, yerdeki örtüyü her saatte 2 katına çıkarıyordu.
Ertesi gün o kadar çok kar yağmıştı ki çatıdan kar kütleleri tutunamayıp yere iniyordu. Balkonu temizliyordum, 2 dk. Sonra tekrar beyazlıyordu.
Bu güzel anımı sizlerle paylaşmak istedim.
Okuduğunuz için teşekkürler kandiliniz mübarek olsun ![]()
Ne korktunuz ya virüsten birsey olmaz grip gibi birsey
Korkutma değil bilgilendirme.
Grip gibi ama yabancı bir grip. Neyin nesi olduğu pek bilinmiyor.
Virüs bu, 2 ay sonra neye dönüşeceği belli olmaz.
ÇİNLİ YETKİLİLER KORONAVİRÜSE YAKALANIP İYİLEŞEN KİŞİLERİN BAZILARINDA TEKRAR VİRÜS GÖRÜLDÜĞÜNÜ BİLDİRMİŞ !
dsö, corona ya karşı en etkili ilac remdesivir demiş. ABD li yetkililer nisan ayına kadar testler biter demiş.
Ayrıca çinde hastalıkla dünyaya gelen bir bebek ilaç tedavisi olmadan 17 günde kendi kendine iyileşmiş.
o izlandaya söyleyin ayağını denk alsın.
Yarın öbür gün o sistemler kaçarsa 70 vortexi dağıtırım.
Polarla azorla ne oynuyosuun
Selamun aleyküm.
Aklıma birşey geldi.
Bu virüslerin mutasyon geçirme olasılığı max. Seviyede.
Şimdi aşıyı tam bulacakken hastalık mutasyon geçirip çoğu kişiyi öldürür ve onca emekte boşa giderse ?
kandilli de son depremlere baktığımda sabah ve az önce olmak üzere 2.8-3.0 Silivride arası iki deprem olmuş.
Hareketlendi yine.
bu el nino la nino muhabbetleri vardı.
Biliyordum ama unuttum.
Biri anlatabilir mi ?