Bunaltıcı sıcaklara elveda demeye başladı artık bölgemiz özellikle geceleri gayet serin.
SiberianSnow tarafından yazılan gönderiler
-
-
Merak etme İki yerde kar alıcaktır.
-
Gfs Gece güncellemesinde özellikle 24 sabahı için Samsunda yağışları arttırdı sabah yine azaltma ihtimali var.
-
2-3 Ocak beklentiniz nedir sayın hocalarım ne olacak bu karadenizin hali ?
Karadeniz için ekstrem beklentim yok iç kesimler kar kıyılar için şuanlık birşey belli değil lakin şu anlık görüntüyü yorumlarsam karadeniz kıyıları karlakarışık 100 metre ve üstü kar alır.
-
Tema değiştirmek için o kadar uğraşmaya bile gerek yok en aşağı inin telefonu yatay yatırın sağ altta tema değiştir çıkıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sıcak Sıcak Esiyo Tam Denizlik hava var ?
Vallaha rakım yükseltim geçen sene abi daha iyi kar görürüz diye sevindim 2 senedir kar görmüyoruz
merkezlede 1.5 derece fark ediyor istasyon kırmızı işaretlediğim yer.The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Karayel direk tekkeköy dikbıyık tarafına atıyor yağışı ve tertemiz çıldırıyorum ben :'D
-
Samsun merkez 16
Tekkeköy 4 derece
Arada 7-8 km var
Merkez İstasyonu Atakumda tekkeköyle rahat 20 km var abi :D lodos başladı merkezde nem farkıda baya var
-
Samsun Çarşamba Özel Eko Sistemi :D
SAMSUN BÖLGE
21 Aralık - 23.17(Yükseklik: 4m)15,7 0 23 32 1014,9 1015,3 SAMSUN ÇARŞAMBA HAVALİMANI
21 Aralık - 22.50(Yükseklik: 7m)1,6 7 96 1015,5 1016,3 -
Samsun Ve Puslu Hava

The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Orduya yerleşeli 2 sene oldu bi kar göremedik sahilde..kırıkkalede yaşarken kara doyuyorduk oysa ?
2016 2017 Sezonu iyiydi hocam

-
Palandöken de iyidir ?
Gittim Palandökene Erzurum çok hoşuma gitti insanıda iyi cağ kebab dersen

-
Erciyes Kayak Merkezi:
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Tokat'ta yağış olur mu bugün
Hayır Hocam gayet açık ve serin bir hava mevcut

-
Kasım ayı Yağış raporları bölgemiz gayet Kurak bir Kasım geçirdi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.