Marmara için iyi güncelleme oldu 2. Dalga geliyor
SiberianSnow tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs gece güncellemesini baya merak ediyorum doğulasın biraz ülke sistemi olsun tek isteğim o
-
Beni ağlama konusuna kitlersiniz abi :D
-
Ülke kara doyacak sistem uzun
Inşallah bunda da kar alamazsam ağlarım :D :D
-
Neden Kocaeli daha şanslı abicim
Çünkü sistem çok batılı şuan karadeniz fön yerken sizin gömülme ihtimaliniz var biraz doğulaması herkes için iyi olucaktır.
-
Aynen abim ya ?
Beklemedeyiz kocaeli daha şanslı duruyor karadenize göre hepimiz gülelim tek isteğim odur

-
Ecmfw den ekmek çıkmadı bize değişsin tüm ülke sistemi olsun o umutla bekliyorum ne zaman gülecek lenn yüzümüz :D
-
Doğu Karadeniz bölgemizdeki yağışlar bu akşam saatleri itibariyle etkisini kaybedecek,özellikle bölgemizde sabah saatlerinde iç ve yüksek kesimlerde don ve buzlanma tehlikesine dikkat!!!
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
akşam güncellemesini merakla bekliyorum
-
siklon oluşacaktır.Akdenizde sıcak, o kadar soğuk var
-
Bu sistemde kaçıcak akşam gfs bozarsa şaşırmayın
belkide totemdir
=D:memnunseytan: -
Sabah saatlerinden itibaren Bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışı beklenirken kıyı kesimlerinde yağmur bekleniyor yağışlar gün içerisinde batı karadeniz ve doğu karadeniz ağırlıklı ülke olarak kışı hissetmeye devam ediyoruz hayırlı akşamlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
25 geceden itibaren 27 sine kadar sahil kesimler kky iç kesimlere doğru kar yağışlı olacak
Yağış sorunu var abi rakım 120 benim kar olurda yağışı tutturursak

-
Yakup Abi samsuna ne düşünüyorsun
-
Gfs Doğu karadenizdeki soğukları kırptı sahiller artık kar sınırından düştü kky grapuel yağışın bolluğuna göre değişir samsun ise soğuk olarak değişmedi ama yağış bir tık arttı :D