Bunlar haziran ayından gelen sonuclar rezalet bir haziran ne yağış bakımındadn iyi ne sıcaklık bakımından temmuz bir nebze iyi olabilir normaline göre ağustos desen belki de yeni rekorlar ...
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Agustosun ikinci yarısı kıştır. O sırada agustos
Sahutt bu tablonun devamını atacağım bakarız kıyaslamalara ağustosun 2025 e göre daha sıcak kapatma ihtimali olabilir temmuzda cıkmamıs henüz cıkartsınlar onada bakarız.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
20-30 ağustos fena yanacağız gibi
-
Kanal İstanbul yapımı sizce zarar mı yarar mı? Biyolojik ve meteoroloji olarak
-
Bu hafta ulkenin gündemi çok yoğun

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
14-18 arası mevsim normalleri ve 4 derece civarı altına iniyoruz akabinde üst üste afrika atakları gözüküyor modelde.Bende katılıyorum
-
Bu El Niño bir başka:))
2016yı geçemez gibi
-
El nino da polar vortexte erken toparlanma degilde güçlü toparlanma gerçekleşme olasılığı yüksek oluyormuş. cuhara nao da ekim kasım genelde negatif kışın pozitife dönüyor özellik ocak şubat mart aylarında 2015-2016 da aşırı pozitifmiş hatta .Bu yıl yine 2.yarıda daha şanslı olabiliriz pozitif nao uygun koşullarda ülkemize yarıyor genellikle.
-
Tahmin bile sayılmaz eylülün sıcak geçme ihtimali her sene yüksek genel olarak zaten
Kardeşim sen benim yazdıklarımı alıntılama sana zahmet beğenmediysen yapacak birşeyim yok
-
Eren bahsetmişti, yaz mevsiminin uzama ihtimali hakkında. Ben de öyle düşünmeye başladım. Özellikle bu konuda en yüksek olasılık verdiğim süreç Eylül ayı.
Öyle olacak zaten eylül = haziran
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Canlandık ve bu benim hoşuma gitti. :)))
Bu kis troller gelmezse çok daha iyi geçecektir hissediyorum
-
afiyet olsun.
Hayırlı aksamlar herkese
Hayırlı geceler havalarin insanları huzursuz ettiği bir günü daha bitirdik.
-
Umarım sel felaketleri yasamayiz gecen senelerde ispanya fas gibi
Eylül ayında ki sıcak ataklarla 1 ay içinde denizlerin ısınmasını bağlı olarak bu değişir özellikle egede
-
KISACA; -tekdüze bir sonbahar yerine- Eylül'de yazdan kalma günler yaşanacak olsa da Ekim ortasından itibaren denizler barut gibi sıcakken atmosfer de vitesi artıracak
Bak güzel yazmış adam.