Fener ve benfica maçının ilk yarısını izledim ama zoraki böyle bir maç olamaz.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kısa ve öz sonbahar değerlendirmesi
Batı karadeniz,akdeniz ve egede deniz suyu sıcaklıkları beklenenden1-2 derece üzerinde seyredeceğinden dolayı batı bölgelerde yağış sıkıntısı olmayacaktır.
Sıcaklık bakımından normal bir sonbahar bekliyorum ne sıcak ne soğuk.
Genel anlamda doğu avrupa sonbaharı cidden yaşayabilir özellikle yunanistan bulgaristan romanya ukrayna kısmen mısır lübnan libya suriye kısımlarıda akdenizde siklon oluşumu sonucunda kıyı bölgelerine sağlam yağışlar alabilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu haftanın takip konusu
-
Yaz ayı benim için bitmiştir erken ve bol yağışlı sonbahar bizleri bekliyor.
Eyyamı bahur falan yok mu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar meteoroloji ve meteorolojik harita okuma bilgileri ile alakalı kaynak önerileriniz var mıdır bilgilerimi geliştirmek istiyorum da
Siteyi Türkçe'ye çevirip verileri sol 3 çizgiden inceleyebilirsiniz haritalarin altında da açıklamaları var
-
Klima işi yapanlar harbiden iyi para kazanıyor,kazanacak
-
Yağmur yağıyor günler sonra
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ECMWF Eyyam-ı Bahhur falan yok diyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiyede ne zamandan beri arapça hava olayları paylaşılıyor,türkçe kelimemiz yokmu ? saçmalık
-
Ağustosa güzel girsekte yine sıcaklar dibimizde ülkenin guneyi zaten kavruluyor kuzeyi nispeten iyi
-
İstanbul'da kapalı ve kasvetli hava yağış lokal olarak var
-
Haftasonu lokal yağışlar var yangın bölgelerine iyi gelecektir.
-
Sonunda normal yaz günleri
-
haftaya lokal yağışlar var yangınlara bir nebze faydası olur