Videoda olur 🤪
Aydınlatma yok sadece araba farı çok durmadık zaten
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVideoda olur 🤪
Aydınlatma yok sadece araba farı çok durmadık zaten
Arkadaşlar herkes yayın beklemiş ancak gittiğimiz yer orman gibi bir yerdi telefon çekmiyordu çeken yerde de kar yoktu o yüzden kusura bakmayin
Anlık binkilic Sinan Muhammed Ali Sarp Özdoğan UsTaD
6 Ocak 2017 nın yansanayisi olmuş bu
![]()
Geçer onu
Hava beklenenden soğuk gidiyor şu an
Bir sonra ki anket haftaya
Iskandinav YB 12 derecelik tahminle en yakın sonuca ulaşan kişi oldu
| Edirne, Keşan, KEŞAN | 12,2 |
Güncelleme demek güncellemek demek yani her güncelleme öncesi veri girişi olmuyor mu sıcak veya soğuk , veriler girildi veya girilmedi demek ilginç

bursadada güzel kar var özellikle yenişehir ,büyükorhan,harmancık inegöl gibi rakımı 200 üstünde yerlerde
Tnhnkrhn Gfs ile ecmwf akşam 6-7 den sonra 1-2 cm lik örtü ihtimali var diyor icon modelinde ise bu ihtimali biraz daha zayıf görsel odaklı daha çok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs ısrarla balıkesir merkeze kar veriyor ufakta olsa bir örtü yapma şansı varmıdır?
Evet örtü ihtimali var
Var olmaz mı? İsmi lazım değil! Çok seversiniz siz onu😬 hatta çok andık bu akşam ismini
Şimdi bilemedim diplomasız uzman meteorolog var doktor olur mu ?
Whisper foruma havaların sesi devlet hastanesi konusu açalım 😬
Revire döndü ortalık. Çok zaiyat var
Doktor yok mu ortopedi için randevu alacağım ama uzman olsun asistan olmasın ![]()
Geçen su almaya gittim ben de sırtımı incittim. Tutuldu sanki ağrısı hala geçmedi anı hareket vs yapamıyorum yatarken ağrı oluyor . Ağrı kesici ve kas gevşetici aldım iğne vs vuruldum da bu ağrı nasıl geçer?
Ya benim farklı şeyden oldu sanırım sinir sıkışması sporda artık patlak verdi aylardır birikmiş stresten olabilir tek çaresi dinlenme ve çok uzun bir süre geçmiyor diye biliyorum ben omuzdan dolayı 1 ay gitmedim şimdide 1 ay boyunca çekiş hareketlerinde uzak duruyorum ufak tefek ağrılar azaldı tam 1 hafta oldu ağrı kesici krem ile majezik kullanıyorum şimdilik 5 gün oldu başlayalı