Siklon doğulamazsa sıkıntı büyük
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Korkulan oldu
-
Böyle toplar genelde direkt inemez
-
Akşama göre çok daha iyi
-
Sistemden Ülkece etkileneceğiz
İzmir bile dahil.
İnşallah
Bence zonguldak etkilenmesin her sene 50 cm alıyorlar en az
-
İlaç en fazla 5 mg zaten
1 tanesi 5 mg ise 4 saatte bir alsan 20 mg yatana kadar
-
Akut alkol yoksunluğunda gün boyu 2-4 saat aralıklarla 5-20 mg kullanmak nedir öldürecekler mi insanı ben anlamadım özet geçin..
5 mg kullan en az baktın fayda etmiyor mg yukselt
-
Neresi acaba?
maslak
-
Anlık yoğun graupel yağıyor
-
Gfs dün akşam -8 sokuyordu her yerde kar olması lazımdı graupel yağdı icon ise -7 veriyordu
-
Ayrıca bir kaç saat için sınırlı demiştin pazar akşamından beri kky sulu kar graupel kar alıyoruz
Graupel kar mı
-
kanıtı olmayan bir kişiye inanmak saçma, Eren başarılar kardeşim. bu sistemde sadece 30 saniye kar yağışı gördüm geri kalanı graupel kky yağmur
Sen şanslıymışsın ben onuda göremedim eski oturduğum yer 130 metreydi orada görürdüm belki
-
ben kendim şahit oldum 100-150 rakımda -7 + poyraz varken yağmur yağdığına
Dediğim gibi anlık karar döner graupel ardından yağmur ara ara graupel atabilir
dark and cold kar yok dememişim bak
-
İstanbuldan aldığım bir çok habere göre 50 rakımlı ilçelerde dahi Kocaeliye benzer hava şartları oluşmuş İstanbulunda akıbeti hemen hemen aynı.
Ben İstanbul'da yaşıyorum 70 rakımda graupelden oteye geçmedi
-
Rakımı yüksek yerler der iken benim 90 rakım içinde mi bahsediyordun kaldı ki çarşıya indim orda bile sulu kar vardı. Bu sistemde rakıma göre yağış cinsi belli olmadı 500 hpanın katkısıyla yağış yoğunluğu anında 0 rakımda bile bir şeyler görüldü.
Arkadaşım sanırım anlamak istemiyorsun ben İstanbul için tahmin yaptım İstanbul yorumlamasinda