Bende de Mate 10 lite vardı. 6 sene kullandim 🫡
Mate 10 lite iyi bu arada bende kullandım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende de Mate 10 lite vardı. 6 sene kullandim 🫡
Mate 10 lite iyi bu arada bende kullandım
Vay be bundan 15 sene önce senin telefonun melodisi daha güzelmiş, polifonik melodi özelliği varmış diye tartışırdık. Şimdi neler tartışılır 😅
Telefonu çıkar
Her ne kadar xiaomi iphone den kötü olsada iphone 15pro max yerine xiaomi 13t pro tercih ederim
Drop yemesi, kasması normal seninki çok güçlü bir telefon değil. Daha üst xiaomi modellerine bak kasma yaşamazsın benimki bal gibi alıyor çünkü özellikleri sağlam.
Maç izledigim yedek telefon A7 de böyle bir sorun yok
Telefonun modeline göre hızı değişiyor model neydi xiaominin bakayım özelliklerine
Note 9 128
Türkiyede mantıksız, performansına göre çok pahalı satılıyor.
Bana görede xiaomi çöp kendimde kullanıyorum telefon drop yiyor ve sistem yavaş işliyor iphone açık ara samsung,xiaomi ve diğer androidlere göre daha hızlı performans sunuyor ancak fiyatı dediğin gibi tartışılır.
Xiaomi 14 pro sanırım en sonuncusu UsTaD

Şu anlık negatif olması bizim açımızdan kötü zaten soğukların çoğu amerikaya doğru kaydı kutupta soğuk yok pozitife geçmesi lazım,geçtikten hemen sonra negatife yine düşüyor ve soğuklar yine toparlanamıyor sonra modellerde -8 kovalıyoruz -16 ları beklerken.
hala eksik beğeniler
Hayırlı sabahlar, laranjit diye bir şey olmuşum ses kutum iltihaplanmış. Resmen konuşamıyorum 😅
Evdekilere bazen yazarak anlatmak zorunda kalıyorum derdimi 🙃
Faranjit olabilir mi boğaz kaşınması gibi
Beğeni atanların yarısı site yetkilisi diğer üyeler atmadığı sürece yapmayacağım anketi
Oyun ne peki. Bjr ara oyun oynamaya karar verirsem oynayayim👨🏼💻
Ücretli oyun sahut forza horizon 5 birde orta halli bilgisayar lazım