Ödüllü anket sorularına geri döneyim diyorum katılım olursa geçen sezon gibi meteorolojik anketler açmak isterim katılmak isteyen emoji atabilir 10 u geçmezse yapmacağım ![]()
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat ayına kadar ülke sistemi gözükmüyor ancak modellerde değişik şeyler görüyoruz takibe devam.
-
-
Güçlü negatif nao ihtimali yok denecek kadar az şimdilik atr,iskandinav yb ihtimalleri kuvvetli bu iyiye işaret

Ki buradada pozitif blokaj var

Şu arkadaşta düşerse şubat güzel gelir

-

Sistemin düzeleceğini düşünen arkadaşlara kötü bir haberim var
-
-
Gfs yine bol keseden senaryo vermiş
-
-
-
Bu akşamdan itibaren ege ve akdenizde yağış başlıyor yarın ve ondan sonra ki günlerde doğuluyor hemen hemen ülkenin her yerinde yağış olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Stratosferde 1 ay boyunca kayda değer bir ısınma yok gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Instagram hesabimizi takip edelim geçen eski hesabı takip ettiğimi farkettim
-
Bilmeyenler varsa orjinali burda.

Kayma denince aklıma gelen ilk şarkı
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Kaç modelsin?

2005 ama dizelim hemen ısınamıyorum