Semih Ö. bendede olmuştu yumru hissi gavisconla geçti reflü felan yokmuş Bizim türk mutfağı yağlı,şekerli, baharatlı olduğu için Türkiye'de mide hastası olmamak zor
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
videoda geçersi uzantı dedi ya :d
buraya değil galeriye atman lazim
-
Eren gelen her kütle virga mı olur kar görür müyüm be?
Takibe değmez bu sistem
-
Böyle bir olay, mesele husus olabilir mi ya? Tüm kocaeli ilçelerine yağış düşmüş. Benim konuma kütle vursa bile virga çıkıyor ve yağış alamıyor sıcaklıkta 4.9 dereceye düştü. Umarım gelen her kütle virga çıkıpta karsız kalmam.
Gelen yağış bölgesel zayıf
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni haftada yağışlı dalgamız var
-
Konya merkezde akşam 7 gibi hafif yağış başlayabilir önemsiz yani
-
İnebolu sahil kar alırmı bu gece ve yarın
Bu gece alır dedem video atmış ineboluya giderken yağmış zaten ancak bu gecede yine üstüne ekler
-
[…]
Graupel kar arası gidip gelebilir sıcaklık sorunu var
-
Olacaktan haberdardım, fakat anlayamadığım bazı şeyler vardı örneğin dek yağışlarını göremiyordum. Aklıma takılan az bir şey vardı onu sordum. Ama mahvettiniz beni
Dek yağışlarının konumu için bakacağın 2 parametre var nem ve 700 hpa rüzgar yönü ben şimdi baktım akşam dan sonra hafifleyerek yağış çekiliyor senin oradan yarın yağış çok hafif var 4-5 gibi sadece bulutlulukta yapabilir.
-
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum
Kendin modeli yorumluyorsun böyle böyle olacak diyorsun sonra gelipte benim konumum ne olur diyorsun hani anlayamadık tam ne demek istediğini ve burada ki kimse meteorolog degil.
-
-
Gfs de verecek birazdan 25ne sistemi
Pozitif naoda sistem yok bana göre ki modelde vermiyor
-
-
Eren Baksana
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :kusma: :kusma:
-
Azor sıcak sıcak yanaşmış