vay vay vay şu görüntüye benzer görüntü 2021 şubatta vardı 6-7-6 güzel iskandinavya 1050 olur artık
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tabi ki şükür. Lakin mgmnin tutumunu eleştirdim burada. 2022de de böyle bir tablo verip 1 metre kar yağdıktan sonra uyarı vermişti.
Arada tutturabilir yani sıkıntı yok

-
Olsun yine de vermeliydi. Siklon olunca mı kuvvetli yağış oluyormuş 😯
Bence alacağınız yağışa şükredin 500 soğuğu bile zayıf yinede iyi yağış vermiş modeller
-
Ben beğenmedim! Batı ve orta karadenize kuvvetli yağış vermeliydi🏃♂️
siklon yok dek odaklı
-
beğendim tahmini
-
İhtimaller var eren, gördüğümüzü söylüyoruz. - 9 a kadar inen senaryolar var gfsde. Ortalama -3 - 4 bir kaç gün sonra o ortalama daha da düşebilir istikrar sağlarsa soğuğu vermede.
%6 -8 ihtimali
%94 0 ihtimali var simdilik
-
Şurada öyle bir potansiyel vardı ki 500 soğuğuna bakarsak gokgurultulu kar bile olurdu
-
Vay be İzlanda kardeş yukardan geldin sistemin içine ettin yine .
-
-2 de yeterli olmasının sebebi soğuğun Sibirya kökenli olmasıdır , 850 hpa sıcaklığından alakasız yer seviyesi kar sıcaklıklarında olur. Hele şu 16-17 Ocak sistemi gelsin sonra konuşuruz bakalım nereye evrilecek, modeller şuan karayel öngörüyor o sistemde ama rüzgar yönü daha çok değişir.
Bence gelmez
-
Tam anlamıyla karayelden esmeli, deniz üzeri ile asla bağ kurmamalı diyorsun. Sanmıyorum poyraza nazaran daha soğuk etki yapıp kar yağdırır yıldız karayel bile olsa.
Soğuğun geldiği yön önemli diyor
-
Yine mi aynısı 🤣
Sistem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
-
-
-
kötü mü kötü evet . iyi mi diyelim bu kışa şimdi her sistem efsane gözüküp sonda eriyor. havada iki kar görmek için kendimizi yırtıyoruz Görende aralık ayının ilk yarısında falanız sanar kışın yarısı 🚮 gerisi Allah'a emanet artık
Beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek