![]()
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçen kışa el nino mu hakimdi la nina mı?
la nina
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gem yine gfs ve ecmwf göre iyi

-
GFS GECE GÜNCELLEMESİ n gelin , sağda solda dolaşmayın 👊
Yatam galik 2.12 olmus iyi geceler dayım ve herkese
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aralıktan marta kadar model takibi sonucu Max -6 girince bünyeye yansıyan hasar
-
Kanada Kayseri karşılaştırması okuyacağımı hiç düşünmezdim
İşte şimdi bizim alaka seviyesi fotosu gelirdi 😂
-
Hocam 1 günlüğüne Kayseri tarafina gitsem erciyese olmaz mi? Kanada biraz uzak sanki
Kanadaya yerleş yani o manada kayseriyi boşver ne işin var
-
Bizim uyum seviyesi
-
Ulan Batıya yarayan ne güzel senaryolar çıkıyor. İmreniyorum valla bir günlüğüne kar görmeye Kayak merkezine mi gitsem😬😬😬
Kanadaya git bence 365 gün kar
-
Orta vadeli modeller farklı telden çalıyor kısa vadeliler farklı telden sanırım uzun zamandır bu kadar ayrı düşünceler olmamıştı hele ki gfs ile ecmwf benzerliği beni aşırı korkuttu son güncellemede.
-
-
salı-çarşamba marmara ve egede rüzgar kuvvetli esiyor dikkat edelim
-
İtalyanlar yine hayallere dalmış 😃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hangi yıl acaba