Çamlıca 50 cm sarıyer 10 ![]()
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
Soğukta sıkıntı yok yağış kovalasak iyi
-
Şunla beraber bi cephe alırdık 36 saat bırakmazdı bizi

-
-

aldım gitti
-
Ukmo git gide güzel oluyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kalsın burda o zaman
-
Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
-
Son anda ıhlamura çevirdim
8 ocak - 16 ocak arası buz gibi bencede lazım
-
Kısa vadeci arkadaşlar ve bölge sorumluları skew t grafiğini bolca kullanmanızı öneririm hem kapsamlı hemde tutarlı grafiktir bilmeyen arkadaşlar kolayca öğrenebilir şahsen önümüzde ki sistemde iş yapacağını düşünüyorum
-
Ben şimdi bir kahve içerim
Modeli vermişsin TT NN iç abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Veriler ecmwf in kendi sitesinden alınmıştır 12 ocak taki siklon tahmininde kullanılmak için kabaca baz almak içindir nem miktari düşük deniz suyu sıcaklıkları fena degil biraz daha sıcak olsa güzel olur,ve son grafikte deniz seviyesi basıncı ve 1500 metre rüzgar hızı görselidir ancak herhangi bir siklon vs göünmüyor bakalım değişecek mi

bağıl nem grafiğinde ege de %100e yakın mavilikler görürsek fena olmaz
-
Pc upgrade için ekran kartı bakayım dedim bu ne kardeşim bunlar temmuz da 5-6 ya vardı hemde garantili şimdi amazon yurtdışı felan alıyorlar garanti yok fatura yok miningli coil whine li falan filan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.