Hayırlı olsun rütbe alanlara
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Niye bilmece sorar gibi konuşuyorsunuz,açık açık söylesenize,ben hiç bir şey anlamadım ! Bu sistemi başından beri kabüllenmediniz ! Anladığım tek şey bu !
Kabullenmedim mi ilk yazan bendim 24şubat 2mart arası hareketlilik olabilir ao nao ya bağlı olarak.
Yarın vade daha da kısacalağı için bekliyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
YARIN AKŞAMI NEDEN BEKLEDİGİMİ BUGÜN Kİ MODELLERDEN ANLAMIŞSINIZDIR UMARIM
-
Anlamadim sistem istanbul böyle gelse kac cm yapiyor
bu akşam ki modellere göre gem 30 gfs 10-15 cm
-
gem ve ecmwf dışında bütün modeller bozmuş gibi
-
Eren Eskişehir olarak azda olsa kar alma şansımız var mi
Yarın sorulan sorulara bakabilirim 19.00 dan sonra
-
Kutup soğukları falan dedik bütün yağışı yağmur olarak aliyoz bu nasıl sistem 😄
Doğu Karadenizde ab patladigi için soğukları kırpıyor
-
Arkadaşlar benim tahminim
Istanbul olarak kar için kıyılar en iyi şartlar cuma cumartesi ve pazar bu 3 günde en fazla 5 ila 10 cm oda öğlen güneş ☀️ çıkmasıyla kar yerde birikim yapmaz
İç ve yüksek yerler 10 ila 15 cm fazlası olmaz sistemin kaymağını bir hat cizersek Bolu dan rizeye kadar olan bölgeler 50 cm ve üstü tarihi kar alacak
Istanbul için standart her kış gelen sistem...
Beklentinizi yüksek tutmayın az tutun ki fazlası olur ise mutlu olursunuz ...
Ahahah
-
Yalnız ecmwf aifs de hiç bozmadan geldi ilerleyen yıllarda yapay zeka destekli bu model baya aktif rol oynayacak gibi gözüküyor, artık yapay zeka hayatımızın her noktasında.
Şu sistem modellerde göründüğünde verdiği saçma sapan çıktıları unutmadım 🙂
-
Eren ne diyorsun ihtimali var mı sence?
Hepsine yarın bakacağım şahsen
-
Bir mutabakat yoksa bozma ihtimali her zaman güçlü bir ihtimaldir. Diyagramlarda 500 hpa kararsızlığı bağırıyordu bu durumu aslında. Çok büyük beklenti içine girmemek bir iki gün daha en doğrusu Batı adına.
Bu modellerin illa mutabık mi olması lazım sisteme 1 saat kala bile fark li olamazlar mi
-
dark and cold ben yarın bakicam
-
Yarın Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışlarına dikkat
-
Neden öyle dedin? 😂
CAN abi bilir 🙂