Gfs 30 senaryoda aynı şekilde
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf 50 senaryodan 1tanesi adam akıllı sistem vermemiş 192 saat içinde
-
Aralıkta kaç girer diye gunclledim anketi
-
Nereye, Antalya'ya mı?

Ülke sınırları
-
aralıkta en düşük 850 hpa kaç derece girer ?
-
tam senaryolara bakıyordum bende Sahutt

-
15.senaryo CAN abilik
-
Günaydın hocam Ecmwf sistemi inatla italyaya veriyor hocam degisir mi cevaplarsaniz cok sevinirim
gem güzel gelmiş
Ecmwf gfs kotu gelmis
Sistem olasılığı yüzde kaç avrupa ve Türkiye oranlari nedir soğuk sistem için teşekkürler hocam
Salihcimsistemin yıldızı İzmir olurdu bak akdenizde siklon var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Model paylaşımında ödüllü bir şart var takip ederseniz faydalanabilirsiniz
-
Oğuzhan Muslu adında ki motorcu uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınmış kendisini severek izlerdim ama yakışmadı bu olay .
-
Ecmwf ilk 25 senaryodan 3ü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İcon model sonu fena değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 14 iyidir
-
Yine forumda 24 saat nöbet mi tutalım salihe yaptığımız gibi
-
Pazar günü 200 rakım üstü İstanbul'da kar görür 200 rakım altı rüzgar bağlı anlık kky olabilir farkedemeyiz onuda çok.