İstanbulda Pazar günü rüzgar hamleleri 100+km gibi bir hıza ulaşacak dikkatli olmamız lazım bu her zaman yaşanan bir olay değil
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu an en mantıklı çıktılardan birisi bu endeksler değişmediği sürece.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni haftaya hareketli giriş yapıyoruz ,bu hafta ülkemizde yağış almayan tek bir ilçe dahi kalmayacaktır belki az olur belki çok ama batıdan doğuya her yer yağış alacak.
-
Bugün itude sınava girdim muazzam büyük bir yer fakülteyi sora sora buldum
-
Her veride istisna var örneğin 2018 şubat sonu gelen sistemde mjo 2-3 fazdaydı
-
Aslında avrasya kar örtüsü ile arktik salınımın bağlantısının zayıf olduğu açıklanmıştı sanırım.Aralarında çok güçlü bir korelasyon yok.

bunu nerden aldıgımı hatırlamıyorum 1--2 sene olmustur
-
Ortalamalar civarında diyebiliriz zonal rüzgarlar için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. avrasya kar örtüsü ve zonal rüzgarlara bakınca leş bir kış bizi bekliyor olabilir

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu görsel daha net benzerlik bakımından 2018-2019 yıllarına benziyor ve türkiyenin son 10 yılda geçirdiği en berbat 2 sezon olabilir
-
Sabah deprem oldu. Bu sefer ev yıkılacak tamam dedim yani. Uzun da sürdü. 1 saat korkudan kendimize gelemedik. Bu yaşadığımız 4.9 sa biz 6 Şubat'ta ne yaşadık?
Revizede gelmemis
-
El nino yazının ardindan la nina kisi geliyor diye yazmışlar ama🤭
2024-25 için galiba 😂
-
Bismillah ne oluyor 😃😃 Hayırlı sabahlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuvvetli el nino nun attığı bakış

-
Sizce bu sene İstanbul sağlam kar yağışlari alır mı tabi simdiden yorum yapmak zor olur ama genel manada çok sıcak bir yaz hatta sıcak bir sonbahar geçirdik buda kışın sistem alma ihtimalini arttırır bence
yağış bakımından sıkıntı olmaz gibi ama sıcaklık belrsiz.