Efsane olacak kestane yine ![]()
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Teşekkürler
-
Ben ilk yarıyı izledim gayet iyiydi ama tete bencil oynadı,pas vermeden oynadı,sağ taraf bomboş olmasına rağmen kimse oradan oynamadı icardinin 1-2 tane kafa golü şansı vardı ve onun dışında kerem aktürkoğlu bence kötü oynadı.
-
Orta Avrupa eğer yüksek basınç etkisinde kalırsa çok fazla Afrika atak yemeyiz ama yine mevsim normalleri ve üstünde geçme ihtimali yüksek olabilir
-
Bu Kasım ayında Ural yükseğini görme ihtimalimiz yüksek görünüyor.. Özellikle Karadeniz kıyılarıda kurak geçebilir
Kasım ayinda endeksler nötr veya pozitif olacak gibi hem orta ve dogu Avrupa hem Ortadoğu tarafları sıkıntılı gecebilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. takip etmesi keyifli
-
her sene aynı terane
-
Teşekkür ederim herkese UsTaD abininde doğum gününü kutlarım
-
Eren Avrasya kar örtüsü link verirmisin
Sea Ice and Snow Cover Extent | National Centers for Environmental Information (NCEI)
-
İspanyaya dalan alçak basınçlar yüzünden ülkemiz ve çevre ülkelerde bu geceden itibaren hava sonbahar değil de ilkbaharı anımsatacak.
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu gece geç saatlerden itibaren yağış başlıyor ilerleyen saatlerde egenin güneyi,akdenizin doğusu,orta,doğu karadeniz,doğu anadolu ve güneydoğu anadoluda yağışlar lokal olarak şiddetli.
-
Olması gereken buydu ama geç oldu
-
Uyarılık bir sistem olduğunu bölgemiz için pek düşünmüyorum. Hele kar oluşturacak bir sıcaklık düşüşü söz konusu değil ki, uyarı yapılsın. Normal bir yağış geçişi olabilir,O kadar.
"yayla" yazdım zaten
-
Trabzon yaylalarda 20 cm geçebilir kar