NASA modelide 27 sinde tüm gün kar vermiş
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Jma bütün modeller kalksa bakilmayacak bir model NASA modeline bakarim daha iyi
-
%65 lere gelmiş olasılık çok can sıkıcı bir takip oluyor aslında sadece görsellik için takıp ediyoruz..
-
👨🏼💻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Guncelini gördük 😂😂
-
Güncel değil bu yarın bakalım birde
-
Çok güzel senaryolar var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbulda Pazar günü rüzgar hamleleri 100+km gibi bir hıza ulaşacak dikkatli olmamız lazım bu her zaman yaşanan bir olay değil
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu an en mantıklı çıktılardan birisi bu endeksler değişmediği sürece.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni haftaya hareketli giriş yapıyoruz ,bu hafta ülkemizde yağış almayan tek bir ilçe dahi kalmayacaktır belki az olur belki çok ama batıdan doğuya her yer yağış alacak.
-
Bugün itude sınava girdim muazzam büyük bir yer fakülteyi sora sora buldum
-
Her veride istisna var örneğin 2018 şubat sonu gelen sistemde mjo 2-3 fazdaydı
-
Aslında avrasya kar örtüsü ile arktik salınımın bağlantısının zayıf olduğu açıklanmıştı sanırım.Aralarında çok güçlü bir korelasyon yok.

bunu nerden aldıgımı hatırlamıyorum 1--2 sene olmustur
-
Ortalamalar civarında diyebiliriz zonal rüzgarlar için