Eren Avrasya kar örtüsü link verirmisin
Sea Ice and Snow Cover Extent | National Centers for Environmental Information (NCEI)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren Avrasya kar örtüsü link verirmisin
Sea Ice and Snow Cover Extent | National Centers for Environmental Information (NCEI)
İspanyaya dalan alçak basınçlar yüzünden ülkemiz ve çevre ülkelerde bu geceden itibaren hava sonbahar değil de ilkbaharı anımsatacak.
Bu gece geç saatlerden itibaren yağış başlıyor ilerleyen saatlerde egenin güneyi,akdenizin doğusu,orta,doğu karadeniz,doğu anadolu ve güneydoğu anadoluda yağışlar lokal olarak şiddetli.
Olması gereken buydu ama geç oldu
Uyarılık bir sistem olduğunu bölgemiz için pek düşünmüyorum. Hele kar oluşturacak bir sıcaklık düşüşü söz konusu değil ki, uyarı yapılsın. Normal bir yağış geçişi olabilir,O kadar.
"yayla" yazdım zaten
Trabzon yaylalarda 20 cm geçebilir kar
Yarın mgm 06:00-17:00 arası batı karadenize günün geri kalanında orta ve doğu karadenize şiddetli yağış ve yükseklere yoğun kar yağışı uyarısı vermeli.
yarın sabah saatlerinden itibaren yağış ve soğuk hava giriş yapıyor
Bu ozon tabakasıyla ilgili barış Özcan'ın videosu var orada herşeyi açıklıyor ben rahatım açıkçası
İcon çok güzel çıkmış bizim için
Derelerde tasabilir
Bugün ve yarın doğu ve orta Karadeniz'e dikkat sel riski çok yüksek toprak kayması vs olabilir.
Afad niye bugünden uyarmıyorsun ki ?
Total yagista fosladi modeller 15-20 mm felan bekliyorlardı 10 dk da yağdı zaten o yağis