Bakalım seneye Eylül'ün ilk yarısında tekrar medicane gorecekmiyiz
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ortalama bir kış yaşamayız artık
-
Anlaşılan ya efsane ya kestane
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fayların çok aktif olmasının sebebini buradan bir çıkarım yapabiliriz tek başına yetmesede.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
severim kendisini
-
benim anlamadigim nokta biz amator hava sevdalilari yaziyoruz marmaranin kuzeyi ve batisi diye istanbul buyuk sehir belediye baskani cikiyor beklenmedik sel diyor. konuyu egeye actigim icin buradan devam ettim.
can kayiplariimiz var yazikibb ile alakası yok koskoca mgm uyarı vermediyse ki vermiştir sanırım onunla alakalı beklenmedik sel demek aslında kısmen doğru çünkü bir kaç saatte 100+kg yagıs oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ayın 8 inden itibaren kuzey kesimlerden serinleme başlıyor 6-10 derece kadar
-
Gfs çok değişken bu ara bir Afrika veriyor birde Balkan.
-
Yarın Ege'nin güneyi İzmir ve güney kısmı ağırlıklı sağanak geçişleri pazartesi Adana Kayseri arası olan hat salı günü Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış mevcut
-
Fena değil bu tahmin yağış ve sıcaklık olarak
-
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
Açıköğretim İstanbul
-
Bana web tasarımı ve kodlama gelmiş
-
16 milyon kişiye yetmeyen istanbula bir de yabancı uyruklu vatandasları dahil ettik ve sonuç zaten yetmiyor arkadas 2 aylık su kaldı bakalım ne olacak.
-
Ben size söyleyeyim seneye 81 ilin yarısında veya %30 civarında bir kısmında sıcaklık rekoru gelir.
-
Ya bu şahıs hala paylaşım yapıyor ve ciddiye alan gerizekalılar var helal olsun abi bizim millete tam bir fiyasko.