Teşekkür ederim herkese UsTaD abininde doğum gününü kutlarım
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eren Avrasya kar örtüsü link verirmisin
Sea Ice and Snow Cover Extent | National Centers for Environmental Information (NCEI)
-
İspanyaya dalan alçak basınçlar yüzünden ülkemiz ve çevre ülkelerde bu geceden itibaren hava sonbahar değil de ilkbaharı anımsatacak.
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu gece geç saatlerden itibaren yağış başlıyor ilerleyen saatlerde egenin güneyi,akdenizin doğusu,orta,doğu karadeniz,doğu anadolu ve güneydoğu anadoluda yağışlar lokal olarak şiddetli.
-
Olması gereken buydu ama geç oldu
-
Uyarılık bir sistem olduğunu bölgemiz için pek düşünmüyorum. Hele kar oluşturacak bir sıcaklık düşüşü söz konusu değil ki, uyarı yapılsın. Normal bir yağış geçişi olabilir,O kadar.
"yayla" yazdım zaten
-
Trabzon yaylalarda 20 cm geçebilir kar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın mgm 06:00-17:00 arası batı karadenize günün geri kalanında orta ve doğu karadenize şiddetli yağış ve yükseklere yoğun kar yağışı uyarısı vermeli.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yarın sabah saatlerinden itibaren yağış ve soğuk hava giriş yapıyor
-
Bu ozon tabakasıyla ilgili barış Özcan'ın videosu var orada herşeyi açıklıyor ben rahatım açıkçası
-
İcon çok güzel çıkmış bizim için
-
Derelerde tasabilir
-
Bugün ve yarın doğu ve orta Karadeniz'e dikkat sel riski çok yüksek toprak kayması vs olabilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Afad niye bugünden uyarmıyorsun ki ?