Yarın Ege'nin güneyi İzmir ve güney kısmı ağırlıklı sağanak geçişleri pazartesi Adana Kayseri arası olan hat salı günü Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de sağanak yağış mevcut
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fena değil bu tahmin yağış ve sıcaklık olarak
-
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
Açıköğretim İstanbul
-
Bana web tasarımı ve kodlama gelmiş
-
16 milyon kişiye yetmeyen istanbula bir de yabancı uyruklu vatandasları dahil ettik ve sonuç zaten yetmiyor arkadas 2 aylık su kaldı bakalım ne olacak.
-
Ben size söyleyeyim seneye 81 ilin yarısında veya %30 civarında bir kısmında sıcaklık rekoru gelir.
-
Ya bu şahıs hala paylaşım yapıyor ve ciddiye alan gerizekalılar var helal olsun abi bizim millete tam bir fiyasko.
-
Kastamonu'da dolu yağmış dün bu sabah 5 civarında İstanbul'da kuvvetli yağmur vardı
-
El nino seneye de devam edecek diyorlar. Noye bitmiyor bu

Daha yeni başladı geçmiş 3 senede la Nina yaşadık birazda el nino olması zaten normal
-

yarın sabah ve öğlen saatlerinde doğu karadenizde aynı şekilde
-

bugün akşam ve gece saatlerinde batı karadenizde şiddetli yağış var
-
Bu sıcakların arkasından kesinlikle sağlam bir oraj gelir
-
Saçmalığın daniskasi cogu haber kanalında el nino sicaklari diye bahsediliyor cahillik akıyor ,la Nina olsa ne olurdu acaba?
-
Bizim Türkiye'de var bu her şeyi abartma olayı mevsim normallerinin bir kaç derece üstünde sıcaklıklar gelecek diyemiyorlar sonrada "cehennem sıcakları" gibi tabirler sosyal medyada cirit atiyor
-
Semih Ö. alerjik olabilir benimde 7 8 aydır aynı sekilde