Azor daha kuzeye tırmanır bana göre
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Doğu karadenizde sahillerde 5 yükseklerde 15-20 cm yapar gibi
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
ALLAH rahmet eylesin kardeşim elden birşey gelmiyor maalesef sesini duyupta çıkaramıyorsun çaresiz bekliyorsun
-
Arkadaşımın annesi ile kardeşi ölmüş şuan tren ile Adana'ya gidiyorlarmış birazcık maddi durumları kötüydü her yere yaydim buraya da yazayım maddi durumdan iyi abim kardeşim varsa iban aticak bana iban attığında buraya da bırakayım belki yardımınız dokunur
Atın herkes atsın yardıma ihtiyacı olanlar bir yardımımız dokunur
-
Hatayda kurtarma sırasında molozlar yıkıldı ekiplerin üstüne ancak birşey olmadı gibi inşallahda olmaz
-
Foruma bi gireyim dedim maşallah deprem hariç her şey konuşulmus, vücut geliştirme de dahil. Eskiden ortam böyle değildi; gündemden bu kadar kopuk değildi Mustafa Dayı. En azından bugünlerde bölgenin havası hakkinda da yorum yazilsin. Ay ortası Kırım üzerinden sistem geliyor, kuru soğuk etkili olacak bölgede. İnsanlar çadırlarda ne yapacak? Mgm' den önce biz uyaralim insanları. Hava forumlarına düşecek birinci gorev budur. Yanlış anlama dayim bu forumda senin yerin başka sadece ufak bir eleştiri yazdım. Hayirli geceler.
Deprem bölgesi için zaten her gün yazı yazıyoruz siz dikkatli okumamış olabilirsiniz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakın mesela burada bölgesel rüzgarlar ne kadar önemsiz kalmış güçlü olmasına rağmen mjo baskın gelip sistem indirmiş
-
Fazlar bazi istisnalar ile önemsiz kalıyor.
-
Salih arkadaşımız forum içerisinde huzur bozmaktan 4 gün uzaklaştırıldı .
-
Istanbul da deprem olursa bildiğin hayat durur bütün her şey İstanbul'da yıllarca süren bir darbe gibi düşünün
-
Sistemin yıldızı doğu karadeniz olmaya aday.
-
Önümüzdeki sistem hakkında düşünceleriniz neler
7 şubat 2020
-
Bu ne anlama geliyor hocam
Ay sonu sistem ihtimali yükseldi demek
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.