Çakılışı görüyorsunuz değil mi ?
Bekleyin bekleyin...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur

Çakılışı görüyorsunuz değil mi ?
Bekleyin bekleyin...
Şimdi gündeme istanbul depremi geldi yine sinirlerim gerildi her seferinde bir deprem olunca istanbulla bağdaştırıyorlar ![]()
Sen yine almışsın bende oda yok
Pc den hallettim telden ugrasılmıyor abi
Nicki nereden değiştirebiliyoruz Caravan's diye nick verdi otomatik
Hallettim tamamdır
Guilded uygulama sunucumuz açıldı. Link https://www.guilded.gg/i/kKJQRq52?cid…f60&intent=chat Whisper Eren
Nicki nereden değiştirebiliyoruz Caravan's diye nick verdi otomatik ![]()

basınç yükselmesi istemediğimiz bir şey
İnstagram dolaşırken reels gördüm 1 tane orada Elazığ Şehir Hastanesi Mimarı tarafından bizzat raylı sistem kullanıldığını gördüm (6.8 Büyüklüğünde bir deprem olmuştu ve 3.1 büyüklüğünde hissedilmişti o binada) ülkede bu sistemi kullanan 1 adam buldum sonunda
Onu bende gördüm yaylı sistem gibi birşeydi sanırım
16 sından itibaren mjo eğer çember dışında devam ederse endekslerde düşüş meydana gelebilir o sırada italya avrupa veya biz doğrudan etkileniriz.
Deprem bölgesinden Oğuzhan Uğur: Twitter yavaslatilmasi bizim arama kurtarma gücümüzü %70 azalttı
2012 yılında gördüm sanırım en son yanlış olmasın tam hatırlamıyorum o zamanda lise 2 de olmam lazım.
kardeşim 12. sınıf görmediğini söyledi bana.
10.sınıf müfredatında var
Şu an lisede coğrafya dersinde veriliyor oda bir konu olarak yani 1-2 ay görüyorsun hop bitti.
Önce Ahlak lazım
Sonra ilk okuldan itibaren deprem derslerini vermekle başlaması lazım
Şiddetleri yıkımı vs
Jeoloji daha doğru olur gibi abi
Bu arada 14 şubattan sonra yeni sistem var demişler fakat sistem kaçıyor gelen bir sistem göremedim.
Tek bir modele göre yorum yapamayız o tarihlerde ihtimal var