Bu pazar günü izmirde kar yagisi ihtimali varmi
Evet pazarteside var daha çok iç kesimler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu pazar günü izmirde kar yagisi ihtimali varmi
Evet pazarteside var daha çok iç kesimler
Akşam ecmwf bakalım ne olacak
abi Kocaeli yıldız olur dedinya İstanbul Anadolu yakası Kocaeli sınır kısmıda iyi olurmu
Ya Anadolu yakası sıcaklık sıkıntısı çekiyor aslında avrupaninda bir kısmı çekecek gibi sistem bir anda batıya çekiliyor yağmur değilde sulu kar bile olsa daha iyi hatta bence yağış kesilse daha iyi -4 te şakır şakır yağmur alırız.
Sistemin yildizi bir iç Anadolu'da konya Karadeniz'de eğer siklon değişmezse samsun civarı Marmara'da Bursa Kocaeli Güneydoğu'da Gaziantep iç ve yüksekleri
Dün güncellenen son tahminler doğu Karadeniz'e komple yağmur veya kky vermesi lazım onun dışında tahmin ufak tefek sıkıntılar la doğru İstanbul Anadolu yakasına kkyağmur vermekte kesinlikle haklı bu arada
Şu tabloya göre aynen hak veriyorum. Majör senaryolarda da artış var ama bu seviyelerde gitmesi şimdilik güzel. Daha aşağısı olmasın. Mesela geçtiğimiz haftalarda Stratosfere sert darbeler geldi ama troposfere verimli ısı akışı ve eşleşme olmadı. Sonra rüzgârlar tekrar çıktı. Bu sefer endekslerde tam eşleşme var. Bozmaz İnşallah.
20 ve altına inmediği sürece iş yapmıyor şahsen ![]()
Yalnız rüzgârlar baya zayıflıyor. Biraz sibirya seviyesinde dolaşıyor. Şubat 15 sonrası acayip geçecek gibi. Endekslerde de bayağı düzelme var. 2018 rövanşını aynı tarihte almak fena olur ama bu sefer ciddi bir avrupa riski olacak bakalım.
Şahsen avrupa riskinin yüksek olacağını sanmam - li değerlere düşmediği sürece sıkıntı yok 2018 de -20 olması lazım
arkadaşlar gfs bölgemiz için güzel geldi. ANKARA HARİÇ
Ankara bence şehir değil ilçe olmalı ![]()
Eren ötelenip duruyor endeksler güzel olsa bile saçma sapan olaylar oluyor bişeyin geleceği yok bence hayal kırıklığı tamamen
Önümüzde ki sistemi bozan zonalların yükselmesi ve izlandanın kuvvetlenmesiydi

Keyfim yerinde 10 undan sonra sistem gelmesini bekliyorum.
Hoşuma gidiyor havanın bu kaotikliği
![]()

Eren bunu açıkla Allah aşkına benim kafa yandı nasıl kar koyuyor
Kafayı yemişler 6 derecede yoğun kar veriyor
![]()
Bu akşam yerel olarak orta-kuvvetli yağış geçişi var