Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-

İcon 1025 i sokmadı araya
-
iyi akşamlar havaların sesi ailesi gördes şu an kar atıştıryo ay da bende varım diyo hafta sonu için görüşleriniz teşekkürler
İyi akşamlar ayın 3 ünde kar geçişleri olacaktır, hafta sonu boyunca ara ara yoğun kar yağışlarına tanık olabilirsiniz ancak sisteme 24 saat kala konuşmak daha doğru olur çünkü alçak basınçlar yağış rotasını belirleyecektir.
-
17-18 derece arası akdeniz
-
Çok derin bir siklon veya rüzgar hızı yoktu aslında
-
Heh hatırladım şimdi sağolasın. O zaman 2004 faz 3’te geldi. 22 ocak olanı.
faz 2 hatta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynen çok öyle. 6 ocak 2017 faz üçte mi gelmişti tam hatırlayamadım. Veya 22 ocak 2004’te olabilir kafam karıştı😀
Faz 5 ama zayıf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tahmin konularımı sildim artık buradan yazıyorum.
Revize : Ay sonu beklentim hala devam etmekte sibirya karışımı bir şeyler olabilir zonallar istediğimiz seviyelere zaten inecek gibi sadece sistem gücünü belirlemek kaldı.
-
Faz 5 emaresi.

3şubata iskandinav vermesi ilginç mesela 3.faz demek ki fazlara çok takılmamak lazım dermişim :)) tabii ki önemli ama istisnalarda var 26 ocak 2017 gibi
-
Hava rejimi endekslerin ortalamasını alarak tahmin sunulan bir veri ve önce ki gibi pozitif nao ve atr den kurtularak 3-8 şubata iskandinav blokaj veriyor
29. Senaryoya okey olmayan insanoğlu yoktur herhalde
Çöp bu arada günlük sistem
-

1 şubatta iç güney ve doğu kesimler 2 şubatta doğu karadeniz yüksekler ve doğu anadolu tarafı kar yağışlı şimdilik.
-
Avrupa mn üstü bu iyi
-
Tahmin
Şuana kadar gerçekleşen
başarılı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bölgesel rüzgarlar toparlanıyor bakalım endeksler ne kadar yükselecek.

Mjo 2.hafta çemberden tam uzaklaşacakken tekrar yakınlaşıyor uzaklaştığı ara endeksleri nötr e çekti çekti çekmedi....