Estimator bak nereden nereye dönmüş
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yorumlayacak arkadaş aranıyor hep yorumlamaktan sıkıldım

-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sefim Strotosfer ısınması var ama eşleşme emaresi yok gibi yani boşa gidebilir ...
Hani uzun vade ya ondan olabilir mi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tek bir veriyle hareket eden arkadaşlara saygı duymuyorum.
Bu akşam ecmwf verileri güncelleniyor tek tek paylaşacağım.
-
Atıldı puanlar
-

4 Modelin aralık ayı 2m anomalisi değerler korkunç.
-
O zamanda Pasifik’te ki yağış hareketlerinde de ciddi farklılıklar olmaz mı ?
Takip etmek lazım
-
Bakın siz mjo’ya yakın vadeden bakarsanız tabi kötü gelir. Çünkü ay sonu faz 2 civarında. Yinede bu sistem gelmeyecek demek değil. Pasifikteki yağış hareketliliğine bakıp mantıksal hesaplama yapan herkes Mjo’nun Şubat ayı içinde faz 5’e geçeceğini bilir.
Yalnız mjo da ardışık sayi mantığı yok isterse 3 ten 8 e dönebilir.
-
bu görüntüden hic birsey cıkmaz ...
Allah Allah neden
-
Hangi veri ye göre açıklarsan bizde bilelim
Mjo ya göre 😂
Bunu bir meteorolog hatta klimatolog görse bilmiyorum ne der 🙂
-
Toba ve yellowstone en büyükleri
-
Elimizde yüzyıl ların verisi yok maalesef herkes şu an küresel ısınma var diyor da 1981-2020 yi baz alınca öyle oluyor gidip örneğin 1200-1280 i baz alsak veya daha öncelerini ne olur acaba.
-
Dışarda inanılmaz bir güzel hava var sanırsın nisan ayındayız.