Eren tarafından yazılan gönderiler

Estimator sınav sonuçları açıklandı en düşük 75 edebiyat onun dışında 85-100 gelmiş mezun yazısı gözüktü sonunda 😊

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kredi bilgilerimde okuduğum toplam dönem 7 olarak görünüyor. Gereken 8. Bir dönem kaldı sanırım seneye en geç yazın mezunum inşallah

Mezunsun gereken dönem 5 2006 ve öncesi doğanlar tek sınavda mezun attığım videoyu izle

18den büyüksen evet mezun durumdasın.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

17 yaşındayım tek sınavla mezun oldum.

Yaşın 18den küçükse 8 döneme tamamlaman gerekiyor diye biliyorum. 18den büyük isen zorunlu dersin olmamalı ve kredin 170 ve üstü olmalı. O zaman mezun olursun.

Şimdi izledim video dönem 5 olmalı en az kredi 170 olmalı ve zorunlu ders 0 olmalı benim 254 kredi 0 zorunlu ders ve 7 dönem var mezunum yani.

Mobile özellik gelmiş soldan sağa kaydırınca sanırım önceden baktığınız sayfaya götürüyor.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aöl ile ilgili bir sorum var bilen arkadaşlara benim kredim açığa geçtiğimde zaten mezun olmak için yetiyordu şimdi aralıkta sınavlara girdim ve kredi daha da arttı zorunlu ders sayısı 0 okudugum dönem toplam 7 olarak gözüküyor martta sınava girmeme gerek var mı ya da şu an mezun olarak gözükürmüyüm ?

//İlk 3 resim ocak 2.yarısı için bize olumlu sinyaller veren kutup girdabının darbe aldığı resimdir .

//4.resimde ki siyah çizgileri kendim çizdim daha anlaşılabilir olması için 23-30 ocak döneminde 40m/s den 30 m/s ye düşen zonal rüzgarlar mevcut.

//1-13 şubat arasında ki değerler 30m/s den 22.5m/s ye düşmekte bu bizim için çok iyi değerler.

*Kısacası yorumlayacak olursak ocak son hafta karadeniz ağırlıklı bir sistem şubat ilk yarı ise marmara-karadeniz ağırlıklı bir sistem beklemek uygun olur stratosfer verileri çok değişken olmaz ancak bunun dışında ki değişken verileri göz ardı etmemek lazım.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu aralar mental sağlık Selam

Toprak kokusu yok kaç aydır (: