3 sene üst üste ninadan diye düşünüyorum
Orta ve uzun vadede değişik parametrelere bakmak lazım artık ao nao hatta zonallar bile değişken.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3 sene üst üste ninadan diye düşünüyorum
Orta ve uzun vadede değişik parametrelere bakmak lazım artık ao nao hatta zonallar bile değişken.
Bu sene neden bütün veriler oynak 3 günde bir güncellenen ecmwf bile farklı hep Sinan abi
Pozitiften negatife düşüşler 2017 gibi sistemler için altyapı oluşturur gibi :))
Sohbet bölümüya arada espiri atayım dedim, ortam ciddi diyorsanız sorun yok.
Sen her gün kürü fasulye yermisin yemezsin sıkılırsin değil mi ?
Bozulmasının bence 2 nedeni var kısa devre yapması veya işlemci artık ömrünü yitirdi çünkü anakart yanmaları genellikle bu 2 sorundan oluyor anakart yandığı için maalesef bütün parçalarda bozulmuştur dediğin gibi şimdi en kotu laptop 10-15 k bandında oda Google açıyor sadece:)
Eren şarj aleti yüzünden bozuldu laptop. 2 yıl önce kendim tamir etmiştim adaptörünü, malum eski laptoplaru şarja takmadan kullanmak imkansız. En son çalıştırdığımda önce bir cızırtı geldi adaptörden pirizden hemen çektim biraz bekleyip yeniden taktığımda ise ses dahada arttı ve en son çıt puff diye bir ses geldi adaptörden, sonra şarjı çekip pcye dokundum hafif bir elektrik çarptı. Adaptörün içini açıp baktım lehim attığım yerlerden biri erimişti. Pcnin içini açıp baktığımda ise anakartın yandığı gördüm. Büyük ihtimalle tek seferde bu yanma gerçekleşmemiştir, çünkü son 2 3 aydır pc 1 2 saat içinde kendi kendine kapanıyordu. Anakart baya yanık simsiyah olmuş 5 cm çapında bir alan
Sen tamir ettikten sonra mi böyle oldu
Amerikaya skala yetmiyor...

bir üyemize ithafen bunu yorumlarsak sistem var demektir mjo ya kendisi çok takıyor işine geldigi gibi anlatıyor kafası 300-500 herhalde.
Evet millet ben geldim ve kar geliyor,
Ocağa giriyoruz yani yağsın artık.
çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.
mbappe maçın kaderini çok güzel değiştirdi fransanın hakkıydı
bu dunya kupası izlediğim en saçma dünya kupası idi sanırım
Katılıyorum şu an o pozisyon olmasa mbappe kaldırmıştı kupayı.
Doğru cevap uçak tı Muhammed Ali ve eleven doğru bilmiştir.
Eren mjo fazi merkezde çok zayıf beklenti o denli düşük Karman cornan Avrupa'da yüksek OLUCAK Doğru düzgün soguk yok malesef
Mjo şu ana kadar merkeze yakındı ve etkileri doğrudan yansıdı merkezden uzak olunca etkisi daha iyi oluyor bu doğru ancak merkeze yakın diye etkisiz diye bir anlam çıkarmak saçma.
katılım az
Zaten mjo burada 6-7 faz yapiyor yılbaşında bir kaç gün ötelersek Ocak ilk hafta diyebiliriz..