Trabzon merkeze dek bulutlarının gelirken erimesine neden olan yer neresidir anket yok direkt soru.
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anketlere katılım çok az
puanlar boşa gidiyor katılıp kazanmak sizin elinizde
puanlar sayesinde rutbeniz atlıyor. -
Doğru cevap 882 MB ile Wilma idi. Whisper ve 55KARLIGUNLER doğru bilmiştir.
-

şakacı cfs
-
Salih kardeşimiz sanki aramızda gibi hissediyorum

-
-
dikkatli okuyalım anketi 1 gün öne almak zorunda kaldım.
-
3 sene üst üste ninadan diye düşünüyorum
Orta ve uzun vadede değişik parametrelere bakmak lazım artık ao nao hatta zonallar bile değişken.
-
Bu sene neden bütün veriler oynak 3 günde bir güncellenen ecmwf bile farklı hep Sinan abi
-
Pozitiften negatife düşüşler 2017 gibi sistemler için altyapı oluşturur gibi :))
-
Sohbet bölümüya arada espiri atayım dedim, ortam ciddi diyorsanız sorun yok.
Sen her gün kürü fasulye yermisin yemezsin sıkılırsin değil mi ?
-
Bozulmasının bence 2 nedeni var kısa devre yapması veya işlemci artık ömrünü yitirdi çünkü anakart yanmaları genellikle bu 2 sorundan oluyor anakart yandığı için maalesef bütün parçalarda bozulmuştur dediğin gibi şimdi en kotu laptop 10-15 k bandında oda Google açıyor sadece:)
-
Eren şarj aleti yüzünden bozuldu laptop. 2 yıl önce kendim tamir etmiştim adaptörünü, malum eski laptoplaru şarja takmadan kullanmak imkansız. En son çalıştırdığımda önce bir cızırtı geldi adaptörden pirizden hemen çektim biraz bekleyip yeniden taktığımda ise ses dahada arttı ve en son çıt puff diye bir ses geldi adaptörden, sonra şarjı çekip pcye dokundum hafif bir elektrik çarptı. Adaptörün içini açıp baktım lehim attığım yerlerden biri erimişti. Pcnin içini açıp baktığımda ise anakartın yandığı gördüm. Büyük ihtimalle tek seferde bu yanma gerçekleşmemiştir, çünkü son 2 3 aydır pc 1 2 saat içinde kendi kendine kapanıyordu. Anakart baya yanık simsiyah olmuş 5 cm çapında bir alan
Sen tamir ettikten sonra mi böyle oldu
-
Amerikaya skala yetmiyor...
-