Ecmwf güncellenecek bu akşam
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Genelde ciğerlere inince bende öyle oluyor göğüs ağrısı yanma batma
-
Semih Ö. bende de vardi birazda psikolojik düşündükçe dahada artiyor hissiyat ben ibucold ve mucovit içtim bir hafta içinde azaldı belirtiler tabii sen doktora git yinede
-
Her cuma bilgi sorusu olarak anket açacağım ödülü anket açıldığında gorebilirsiniz.
-
Kime güvenip oy vereceğiz Allah aşkına 🥺 hepsi kendi çıkarları için kullanıyor a partisi c partisi b partisi işimiz zor 🙂
Kim yol veya koprü yaparsa ona tabii ki sorumu buda canım..
-
Biz değiştireceğiz Allah'ın izniyle bir şeyleri :))
-
Burası yeri değil ancak yokluk görmemiş veya ülkenin eski durumunu görmemiş meşhur Z kuşağı olan ben ve diğer yaşıtlarım her şeyin farkında yalancının mumu yatsıya kadar yanar (Haziran).
-
Aşı değil canım su o

-
Biz bunu anlattık -1 ve +1 arasının genellikle türkiyeye yarayacağını -1 ve altının genellikle italya veya batısına yarayacağını jf kennedy reis ile anlattık Hasan61

-
Aralık son günler kar İtalya'da 😂
-
Allah'tan aşıyı zorunlu tutmadilar yoksa yandık 😂
-
-
Aralık 20 sinden itibaren endekslerin yükselmesi muhtemel bu kadar uzun süre negatif gidemez o aralar hareketlenme olabilir etkilerini zamanla inceleriz.
-
ayın 9 undan itibaren ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 6-10 derece arasında artacak
-
Çağrı Erdal Aralık kurak geçse Ocak var Ocak geçse Şubat var elbet bir sistem gelecek geçen sene gibi bol olmasada kar yine yağar.