Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
EnesT_ ve Snowreis41 doğru bilmiştir 1770-1780
-
FIFA Dünya Kupası Qatar 2022 3'üncülük Maçı
Tek Doğru Sonucu Bilen Eren Hocam Tebrik Ederim
Ronaldoya tepki veren Fas lı kızın tepkisini merak ediyorum. 😊
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ömer buda benden son zamanlarda sosyal medyada popüler oldu..
-
-
basit.
-
Gfs güncellemelerini nereden takip edebiliyoruz? 18.30 verilerini bulamadım
-
Arkadaşlar! Eldeki son veriler Mjo faz ilişkisini ortaya koyduğumuzda sonuc ülkemiz adına yüksek etkisinde olucağını Ocak ayının ilk 15 günü gitti gibi elde sadece Şubat kalıyor
Ocak ta mjo kacinci fazda?
-
Hafta sonu sıradışı bir sıcaklık olucak Mayıs değerleri 23 dereceler yeni rekorlar kapıda Ocak ayında cok sert sıcak havalar gelecek gibi görünüyor ...
Kaynak :
-
bu sabah güncellemesi kanki
Farkettim 😅
-

vade hala uzun değişim muhtemel şu an ki verilere göre orta ve doğu karadenizde kıyılara kar var.
-
Ömrüm boyunca adam gibi üst üste Sert kış yaşamak vardı bu memlekette İstanbul'da halicin donduğu tuna nehrinden gelen buzların boğazı kapattığına tanıklık etmek nasip olur mu bu devirde %1 olasılığı bile zor Tek care super volkan so² 🤣 🌋🌋🌋🌋🌋🌋
1600-1955 arası yıllarda süper volkan patlamadı ama bir kaç defa o olay yaşandı
-
Odesay Ocak 6 sında sistem gelirse ecmwf bozuk mu oluyor yani ?
-
Yani bu veriler olumlu mu ?
Evet
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yılbasinda model takibi kalp krizi gecirtir