Hasan61 tarih 2019 yanlış atmışsın sanırım
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şaka gibi bu denli küçük bir depremde can kaybı olasılığı ülkemin muteahhiti malzemeden çalınca böyle oluyor.
-
Allah korusun bizi ne diyelim erenim Bu çinden ne çektik ya
Peki kötü senaryo gerçekleşirse yani bir asteroit Dünya'ya çarparsa ne olur? Asteroitin Dünya'ya çarpmasıyla; atmosferde yükselen toz ve duman, güneş ışığının dünyamıza ulaşmasını engeller ve toplam sıcaklığın düşmesine neden olur. Bu olay bir çok canlının ölümüne yol açabilir. Eğer bir apartman büyüklüğündeki bir asteroit Dünya'ya çarparsa bu darbe muhtemelen küçük bir şehri yok edebilir. Eğer 20 katlı bir bina büyüklüğündeki bir asteroit Dünya'ya çarparsa bu darbe küçük bir ülkeyi tamamen düzleştirebilir.
kaynak spacecampturkey
-
Düştüğü bölgeyi baya etkiler hatta etrafındaki ülkeleride
-
Kasım ortasına dikkat

-
Geçmiş olsun Eren..
En zor olaylardan biri ev tasıma işi
Aynen öyle abi sağolasın
-
Hocam yani açıkça ne olucak bu kış bizim için iyimi kötümü
karadeniz kıyıları için iyi kar demiş
-
Taşınma işi zor 3-4 gündür internette yoktu bu akşam geldi bilgisayara yeni oturdum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kasım'da hareketlilik başlıyor.
-
Gün içinde yorgunluk bitkinlik veya baş dönmesi göz kararması falan varsa vitamin eksikliğinden @dark and cold
-
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
Teknolojik eşyalara çok bakmaktan gerçek dünyadan kopuyor insan
-
zonal rüzgarlar güncellenmiş ve daha iyi öncekine göre.
-
Açıkçası çoğu model mn ve 1-2 derece üstü bekliyor buda geçen seneye benzer.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cfs nin 3 aylık ortalama tahmini 1-2
Tek tek aylık tahmini 3-4-5. fotoğraflar
-
Almanca ve İngilizce var sadece .
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.