Aralığa girince model takibi heyecanlanacak mı bakalım
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın Tatil edilmiş galiba s.arabistanda
-
gunaydin arkadaslar
Oooo günaydın nerelerdesın abi ya
-
Yarın sabah saatlerinde egede öğleden sonra ve akşam saatlerinde akdeniz ve marmarada yerel kuvvetli yağışlar mevcut salı günü sabah ezanı saati civarında yağışlar batı karadeniz ve doğu karadenize doğru ilerliyor çarşamba günü akdeniz perşembe günü güney doğu anadolu ve doğu anadoluda kuvvetli yağışlar mevcut yerel olarak karda mevcut
-
Şimdi cfs ye güven olmaz pek ancak tahminler çok güzel
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aralık boyunca öngörülen basınç dizilimi özet olarak batı avrupa ılık ve yağışsız orta ve doğu avrupa ağırlıklı salınımlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
5 farklı Mjo verisi aralık ilk günler için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Umarım abi inşallah ya öyle. Bir kış olsun ki diyagramlar hep aşağı yönlü
Etik değil boyle söylemen ya sen ölürsen soğuktan ?
-
Ben diyorum bu sene öyle bir kış olacakki donarak ölcek insanlar olacak:)
turkiye 2023 adlı film
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bi soru daha gökyüzü bulut kar yağmur doğa fotoğrafı paylaşabiliyormuyuz? Sayfası varmı burada göremedim ☺️😊
Yeşil ve Doğa adlı konu başlığımız var ve sitede galeri bulunuyor eğer telefonda iseniz sağ üstte 3 çizgi var oraya tıklayarak galeriye giriş yapabilirsiniz bilgisayardaysanız sol da ki menüden giriş yapabilirsiniz orada video fotoğraf vs şeyler paylaşılıyor.
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum burada yarışma felan varmı ? Puan durumu var açıklayan olursa sevinirim ☺️
Puan kazanırsanız rütbeniz atlar
Acemi Üye: 3.000 HS Puan
Usta Üye: 15.000 HS Puan
Emektar Üye: 45.000 HS Puan
Özel Üye: 500.000 HS Puan
-
Merhaba 43 yaşındayım ev hanımıyım ve kar tutkunuyum ❄️☺️
Hoşgeldiniz bütün üyelerimizin burada bulunma sebebi kar tutkunu olması güzel bir sezon bizi bekliyor